Vali Şıldak birim müdürleriyle bir araya geldi

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, valilik birim müdürleri ile bir toplantı gerçekleştirdi.

Vali Şıldak birim müdürleriyle bir araya geldi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, valilik birim müdürleri gerçekleştirdiği toplantıda birimlerin devam eden çalışmaları konusunda yöneticileri tek tek dinledi. Vali Şıldak, vatandaş memnuniyetini çok önemsediğini kaydetti. 

Mülki idarenin başı olan Valiliğin ve bağlı birimlerin vatandaşa sunulan hizmetlerde her zaman kaliteli hizmet anlayışı ve güler yüzle hareket etmesi gerektiğini kaydeden Vali Şıldak, “Kamu hizmeti sunanlar olarak hepimizin sorumlulukları var. Bu sorumlulukları en iyi şekilde yerine getirmeye çalışırken vatandaşımızla empati kurmaya çalışarak, güler yüzlü olmaya gayret gösterelim. Sorumluluklarımızı yerine getirmiş olarak, rahat bir vicdanla mesaimizi bitirmenin huzurunu hep birlikte yaşayalım” dedi. 

Şanlıurfa’da vatandaşın kamu idaresinden beklentisinin yüksek olduğunu anımsatan Vali Şıldak, bu haklı beklentileri karşılamak için özveriyle çalışan personelin de her zaman yanında olacağını belirtti. 

Vali Hasan Şıldak başkanlığında Valilik toplantı salonunda yapılan toplantıya Vali Yardımcısı Yeliz Mercan ve Valilik birim müdürleri katıldı.

Vali Şıldak birim müdürleriyle bir araya geldi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.