Urfa’da yetim çocukların yüzü güldürüldü

Şanlıurfa’da ihtiyaç sahibi ailelere yardıma koşan derneklerden Hasene Vakfı, kentte 124 yetim çocuğu baştan aşağı giydirerek onları sevindirdi.

Urfa’da yetim çocukların yüzü güldürüldü

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa Hasene Vakfı, hayırseverlerin katkılarıyla onlarca yetim çocuğa giysi ve ayakkabı yardımında bulunarak çocukların yüzlerini güldürdü. 

Yetim çocuklar, aileleriyle birlikte davet edildikleri bir alışveriş merkezinde, diledikleri kıyafet ve ayakkabıları beğenerek almanın mutluluğunu yaşadı. Hasene Vakfı Şanlıurfa Temsilcisi Fadıl Yağlıtaş, vakfın genel merkezinden gelen gözlemciler Servet Göne ve Ferhan Bilen ile bir nebze de olsa çocukları sevindirdiklerini belirterek, tüm bağışçılara teşekkür etti. 

Hasene Vakfı olarak ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmaya devam edeceklerini vurgulayarak, “Ülkemizde büyük bir deprem yaşadık, Hasene Vakfı olarak depremin ilk gününden bugüne kadar sahada olduk ve olmaya da devam edeceğiz inşallah. Okul, konteyner kent, çadır kent gibi hizmetlerimiz devam edecek. Ayrıca okul, eğitim, kırtasiye, giyim, gıda kolisi, kış yardımı, kurban eti, su kuyusu gibi birçok alanda faaliyet gösteren bir yardım derneğiz. Bu gibi faaliyetleri yapmamıza destek olan tüm bağışçılarımıza çok teşekkür ederiz” dedi.

Urfa’da yetim çocukların yüzü güldürüldü

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.