Eyyübiye’de cami temizlikleri devam ediyor

Eyyübiye Belediyesinin “Tertemiz Eyyübiye” sloganıyla sokaklar, caddeler ve çarşılarda temizlik çalışmaları devam ediyor.

Eyyübiye’de cami temizlikleri devam ediyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tarihi çarşılar, turistik mekânlar, semt pazarları, caddeler, sokaklar, meydanlar, sanayi sitelerinin yanı sıra temizliğe ihtiyaç duyulan her alanda çalışan Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki camilerin temizliğine de rutin olarak devam ediyor.

Cami temizliği işinde görev alan temizlik personeli, içerisinde her türlü temizlik ihtiyacına cevap verecek nitelikte malzemenin bulunduğu araçlarla tüm ilçeyi karış karış dolaşıyor.

Merkez ve kırsal ayırt etmeden, belirlenen plan dahilinde camilere giden temizlik ekibi, cami halılarını süpürme, yıkama, dezenfekte etme ve kurulama işlemlerinden geçiriyor. Temizlik ve dezenfekte işlemleri biten camilerden ayrılırken gül suyu sıkan ekipler, cami cemaatinin de duasını alıyor.

Tüm ilçede olduğu gibi camilerde devam eden temizlik çalışmalarını da takdirle karşılayan vatandaşlar, emeği geçenlere teşekkür etti.

BİHA

 

Eyyübiye’de cami temizlikleri devam ediyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.