Terörle mücadelede kararlılık sürüyor

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya BTÖ’ye yönelik ‘Kahramanlar’ operasyonlarının bilançosunu açıkladı. Şanlıurfa dahil 15 ilde 37 şüpheli BTÖ mensubu yakalandı.

Terörle mücadelede kararlılık sürüyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Bölücü Terör Örgütüne (BTÖ) ye yönelik ‘Kahramanlar’ operasyonlarının bilançosunu açıkladı.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bölücü terör örgütüne yönelik ‘Kahramanlar’ operasyonları kapsamında İstanbul, Van, Şanlıurfa, Elazığ, Düzce, Diyarbakır, Bursa, Edirne, Kırklareli, Kilis, Iğdır, Hatay, Adana, Kahramanmaraş ve Denizli’de 37 şüpheli terör örgütü üyesinin yakalandığını bildirdi.

Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: 

“BÖLÜCÜ TERÖR ÖRGÜTÜNE (BTÖ) YÖNELİK "KAHRAMANLAR OPERASYONLARI" KAPSAMINDA İSTANBUL, VAN, ŞANLIURFA, ELAZIĞ, DÜZCE, DİYARBAKIR, BURSA, EDİRNE, KIRKLARELİ, KİLİS, IĞDIR, HATAY, ADANA, KAHRAMANMARAŞ VE DENİZLİ’DE DÜZENLENEN OPERASYONLARDA 3️7 ŞÜPHELİ BTÖ MENSUBU YAKALANDI

AYNI OPERASYONLAR KAPSAMINDA AĞRI’DA SINIR ÖTESİNE KAÇMAYA ÇALIŞAN VE ARAMA KAYITLARI BULUNAN 2 TERÖRİST DE ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ.

TERÖRİSTLERİ VE ONLARIN İŞ BİRLİKÇİLERİNİ ADALETE TESLİM ETMEYE KARARLIYIZ

Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü TEM Başkanlıklarımızı, İl Emniyet Müdürlüklerimizi ve İl Jandarma Komutanlıklarımızı gönülden tebrik ediyorum. Ayağınıza taş değmesin. 

AZİZ MİLLETİMİZİN DUALARI VE DESTEKLERİYLE, SON TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİNCEYE KADAR MÜCADELEMİZ AZİM VE KARARLILIKLA DEVAM EDECEKTİR”.

Terörle mücadelede kararlılık sürüyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.