Dilan Polat’ın avukatından flaş açıklama

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturmada, ülke gündeminden düşmeyen Dilan Polat - Engin Polat çifti ve diğer şüphelilerin mal varlıklarına el konulduğu ve yurt dışına çıkışlarının yasaklandığı bildirilmişti. Dosyaya kısıtlılık kararı getirildiği de ifade edilirken Engin Polat ile Dilan Polat'ın avukatından dikkat çeken bir açıklama geldi. Dilan Polat’ın avukatı Çağdaş Çelik, kara para aklama iddiaları dosyada delilleriyle ortaya konulursa ne yapacağını açıkladı. İşte detaylar...

Dilan Polat’ın avukatından flaş açıklama

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında, Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu şüphelilerin mal varlıklarına el konulduğu ve yurt dışına çıkışlarının yasaklandığı dün kamuoyuna duyurulmuştu.

Karar  sonrası gözler Engin Polat ve Dilan Polat'a çevrilirken çiftin avukatından dikkat çeken bir açıklama geldi.

KARA PARA AKLAMA İDDİALARI İÇİN NE DEDİ?

Dilan Polat ve Engin Polat'ın avukatı Çağdaş Çelik, kara para aklama iddiaları dosyada delilleriyle ortaya konulursa nasıl tavır takınacağını açıkladı. 

Sade Vatandaş isimli YouTube kanalında konuşan Çelik, "Kara para aklama olduğu dosyada delilleriyle net olarak ortaya konulursa ben de net olarak çekilirim" şeklinde konuştu.

MÜVEKKİLLERİ NE YANIT VERDİ?

Engin Polat'ın kendisine bu iddiaların doğru olmadığını söylediğini aktaran Çelik, sözlerini şöyle sürdürdü: "Müvekkillerimin beyanlarına bağlıyım, güvenmek zorundayım. Müvekkilimin bana 'kara para aklama yok' demesi ben bu belgeleri görene kadar, deliller ortaya konulana kadar geçerlidir."

DOĞUM FOTOĞRAFÇILIĞINDAN NASIL BU KADAR ZENGİNLEĞE ULAŞTI?

Dilan Polat, 21 Temmuz 1990 senesinde İstanbul'da dünyaya geldi. İki kardeşi bulunan Polat, annesini küçük yaşta kaybettikten sonra teyzelerinin yanında büyüdü. İş adamı olan babası ise beyin tümöründen hayatını kaybetti.

Dilan Polat'ın iş hayatına doğum fotoğrafçılığı yaparak atıldığı biliniyor.

Polat'ın bugüne kadar birçok ünlünün fotoğrafçılığını yaptığı da söyleniyor. Fotoğrafçılığın ardından 2017 senesinde ablasıyla birlikte İstanbul'da ilk güzellik merkezi açtı.

İlk şubesini İstanbul'da açan Dilan Polat güzellik merkezinin Türkiye'nin birçok ilinde şubesi bulunuyor.

KOCASI NELER HEDİYE ETTİ NELER

Dilan Polat'ın eşi Engin Polat'tır. Engin Polat, bir medikal şirketinin kurucusu ve yönetim kurulu başkanıdır. 

Dilan ve Engin Polat çiftinin Nida ve Milan Efe adında iki çocuğu bulunmaktadır.

Dilan Polat, sosyal medyada paylaşımlarıyla çok ses getiriyor. Ünlü isim, Instagram hesabından @dilanpolat isimli hesabıyla hem özel hayatını paylaşıp hem de içerikler üretiyor.

KARDEŞİ TELEKIZLIK MI YAPIYORDU?

Özellikle son günlerde Dilan Polat'ın ne iş yaptığı merak konusu oldu. Engin Polat'ın kendisine uçak hediye etmesi üzerine ortaya birtakım iddialar atılınca Dilan Polat, '130 tane şubesi olduğunu, güzellik merkezleri için makine üretimi yaptıklarını ve bir ayda bir milyon adet kozmetik ürün sattığını' açıklamıştı. 

Öte yandan seçim döneminde çektiği videolarla gündeme gelen Muhammed Yakut, Dilan Polat, eşi ve ablası hakkında iddialar ortaya attı. Babasının cezaevinde vefat ettiğini söyleyen Yakut, Polat çiftinin kuyumculuk üzerinden 'Mail order' yaptığı söyledi. Son olarak Dilan Polat ve kardeşi hakkında 'Sokakta yatıyordunuz. Telekızlık yapıyordun Sıla Doğu.' söylemlerinde bulundu.

 

Dilan Polat’ın avukatından flaş açıklama

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.