Bakan Tunç'tan Dilan Polat soruşturmasına ilişkin flaş açıklama

Kara para aklama ve vergi kaçırdıklarına yönelik iddialar sonrası Türkiye'nin gündemine oturan Dilan Polat ve Engin Polat çiftiyle ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Polat Ailesi soruşturması hakkında konuşan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, yargının olaya duyarsız kaldığı iddialarına tepki göstererek, olayın üstüne kararlılıkla gideceklerini kaydetti.

Bakan Tunç'tan Dilan Polat soruşturmasına ilişkin flaş açıklama

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kara para akladıkları ve vergi kaçırdıkları iddialarıyla haftalardır Türkiye  gündeminin birinci sırasında yer alan Dilan Polat ve Engin Polat soruşturmasına ilişkin Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’tan açıklama geldi.

Özellikle sosyal medyada yargının konuya duyarsız kaldığı yönündeki eleştirilere tepki gösteren Tunç, yargının her türlü suçun üstüne gittiğini söyledi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç açıklamalarında şunları belirtti.

Basına intikal eden olaylarla ilgili özellikle İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen bir soruşturma söz konusu. Orada 12 kişi hakkında yurt dışı çıkış yasağı ve adli kontrol tedbiri kararı verildi ve tüm mal varlıklarına da el konuldu. Dolayısıyla MASAK raporları çerçevesinde tüm bunlar süratle incelenecek.

"YARGI KONUYA DUYARSIZ KALMADI"

Burada özellikle sosyal medyada yargının bu konuda duyarsız kaldığı yönündeki eleştirilere kesinlikle katılmıyorum. Bunlara inanmayın. Yargı her türlü suçun üzerine kararlılıkla gider. Özellikle son zamanlarda çetelere yönelik yapılan operasyonlar, uyuşturucu tacirlerinin üstüne gidilmesi tüm bunlar yargının talimatlarıyla gerçekleştirilmekte. Yargı her türlü suç şebekesinin üzerine gitmeye bundan sonra da devam edecektir.

 

Bakan Tunç'tan Dilan Polat soruşturmasına ilişkin flaş açıklama

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.