Deprem uzmanından korkutan uyarı: Urfa'nın bir kısmı, Sakarya'nın tamamı, Samsun'un güney ilçeleri...

Kahramanmaraş'ta yaşanan depremler sonrasında vatandaşlarda tedirgin bekleyiş başladı. Geçtiğimiz günlerde Malatya'da meydana gelen depremler hereksin yüreğini ağzına getirirken deprem uzmanı Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan uyarı geldi.

Deprem uzmanından korkutan uyarı:  Urfa'nın bir kısmı, Sakarya'nın tamamı, Samsun'un güney ilçeleri...

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye depremlerle boğuşmaya devam ediyor. 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde 11 ilimiz büyük yıkım yaşarken binlerce vatandaşımız hayatını kaybetti. Yaşanan depremler sonrası vatandaşlar 'Başka hangi bölgelerde deprem bekleniyor?' sorusunu araştırmaya başladı. 

Deprem tahminleriyle sık sık gündeme gelen deprem uzmanı Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan korkutan uyarı geldi. Sosyal medya hesabından deprem beklediği bölgeleri duyuran Ercan, o illerde yaşayan vatandaşlarımızı uyardı. Peki Türkiye'nin hangi illerinde deprem bekleniyor? Büyük İstanbul depremi ne zaman olacak? İşte Ahmet Ercan'ın deprem beklediği o iller ve korkutan uyarıları...

Sosyal medya hesabından illerin deprem potansiyelleriyle ilgili paylaşımda bulunan Ercan, Sakarya'nın tamamı, Samsun'un güney ilçeleri, Urfa'nın bir kısmında büyük depremler beklediğini belirterek şunları söyledi:

"Şanlıurfa M6.4. Samsun deprem güvenli ildir ancak güneydeki ilçeleri Havza, Ladik M7.2 KAK sarsıntılarından etkilenir. Sinop güvenli ildir. Urfa göreceli iyidir."

 

Deprem uzmanından korkutan uyarı: Urfa'nın bir kısmı, Sakarya'nın tamamı, Samsun'un güney ilçeleri...

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

1 Yorum

  1. Allah bilir orayı ama hocamın söylediği sözler bizi yıkıyor zaten binlerce kişi kaybettik depremde sabahlara kadar gözüme bir damla uyku girmedi hep deprem korkusuyla şimdi hocamın söyledikleri ise biz nöbet tutarız hocam

    Cevapla

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.