ŞUTB Başkanı Kaya: Cumhuriyetimizi yaşatmak ve daha da büyütmek hepimizin asli görevidir

ŞUTB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, Cumhuriyetin 100. yılı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

ŞUTB Başkanı Kaya: Cumhuriyetimizi yaşatmak ve daha da büyütmek hepimizin asli görevidir

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa Ticaret Borsası (ŞUTB) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Kaya, mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Bugün, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. kuruluş yıldönümünü coşkuyla kutluyoruz! 100 yıl önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları tarafından kurulan bu büyük devlet, özgürlük, bağımsızlık ve demokrasi yolunda atılan önemli bir adımın simgesidir. Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılını kutlarken, bu büyük mirası korumak ve daha da ileriye taşımak için sorumluluklarımızı hatırlamalıyız. Ülkemizin geçmişte yaşadığı zorluklar ve kazandığı zaferler, bizlere birlik, dayanışma ve kararlılıkla her türlü engeli aşabileceğimizi gösterdi. Bugün, aynı ruhla geleceğe yürüme kararlılığımızı yineleyelim.

Bu büyük mirası yaşatmak ve daha da büyütmek hepimizin asli görevidir. Türkiye Cumhuriyeti, 100 yıldır istikrar, büyüme ve gelişme konusundaki kararlılığıyla tüm dünyaya örnek olmuştur. Gelecek nesillerimize daha iyi bir Türkiye bırakmak için, hep birlikte çalışmaya devam etmeliyiz. Ayrıca, genç nesillere daha aydınlık bir gelecek inşa etmek için çaba göstermeliyiz. Eğitim, teknoloji ve inovasyon alanındaki yatırımlarımızı artırarak, Türkiye Cumhuriyeti'nin bir sonraki 100 yılına güçlü ve hazırlıklı bir şekilde girebiliriz. Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. kuruluş yıldönümünde, bu tarihi anı paylaşmanın gururunu yaşıyoruz. Gelecekte de birlikte çalışarak, ülkemizi daha da büyütmek ve kalkındırmak için el birliğiyle çaba göstermeye devam edeceğiz. Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlarken, her birinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Geleceğe umutla bakalım ve bu büyük ülkeyi daha da yüceltelim! Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. kuruluş yıldönümünü coşkuyla kutluyor, saygılarımı sunuyorum. Nice yıllara”!

ŞUTB Başkanı Kaya: Cumhuriyetimizi yaşatmak ve daha da büyütmek hepimizin asli görevidir

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.