ŞUTSO’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yetim, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. Yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Mehmet Yetim, paylaştığı mesajında "Cumhuriyetimiz için çalışmak, onu savunup korumak hepimizin en temel görevidir" dedi.

ŞUTSO’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yetim, Cumhuriyetin ilan edilişinin 100. Yılı dolayısıyla bir kutlama mesajı paylaştı. Yeni yüzyılda iş dünyası olarak ülkemizin ve ilimiz Şanlıurfa'nın yatırım, ticaret, üretim, istihdam ve ihracat potansiyelini artırmak adına üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getireceklerini vurgulayan Başkan Mehmet Yetim, mesajında şu  ifadeleri kullandı:

“Milli birlik ve beraberlik ruhu ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk öncülüğünde verilen Kurtuluş Savaşı’nın halkımıza en büyük armağanı olan Cumhuriyet, vazgeçilmez yönetim biçimimiz olmuştur. Cumhuriyet, ülkemizdeki tüm sosyal, siyasal, kültürel ve sınıfsal kesimleri buluşturan ortak değerimiz ve paydamızdır. Halkın iradesini esas alan, özgürlükçü, eşitlikçi ve demokratik ilke ve değerlere dayanan Cumhuriyetimiz için tarihsel kardeşlik duygusu ve bilinci ile çalışmak, onu savunup korumak hepimizin en temel görevidir.

Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında ülkemizin iktisadi kalkınması ve büyümesi hususunda rasyonel politikalar çerçevesinde hazırlanan ve uygulanacak olan plan ve programlarla büyük atılımların gerçekleşmesini bekliyor, dünyanın sayılı ilk ekonomileri arasına girmeyi umut ediyoruz. Bizler, iş dünyasının temsilcileri olarak yatırım, ticaret, üretim, istihdam ve ihracat potansiyelimizi artırmak suretiyle Cumhuriyetimizin yeni yüzyılında ülke ekonomimizin ve ilimiz Şanlıurfa’nın büyümesi konusunda üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmek için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.”

“TEKNOLOJİYE VE DİJİTAL DÖNÜŞÜME ENTEGRE BİR ŞEKİLDE İŞLEYEN TİCARET VE SANAYİMİZİ GÜÇLENDİRMELİYİZ”

Ayrıca küresel çapta hızla ilerleyen teknolojik gelişmeler ve dijital dönüşümün ticari ve sanayi kalkınmaya dair önemine dikkati çeken ve ülkemizin büyük bir ekonomik ve sosyal sermayeye sahip olduğunu hatırlatan Başkan Mehmet Yetim, “Bunun yanı sıra, Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında küresel çapta hızla ilerleyen teknolojik gelişmeler ve dijital dönüşüme entegre olan, ekolojik ve çevresel sorunlara duyarlı bir şekilde işleyen ticaret ve sanayi sektörümüzü güçlendirmeli, gençlerimize bu minvalde eğitim imkânları sunup geleceğimizi inşa etmeliyiz. Yeni yüzyılda, geçmiş yüzyılımızın bilgi ve tecrübe birikimini de gururla referans alarak, yer altı ile yer üstü kaynakları açısından en zengin ülkelerin başında gelen, büyük bir beşeri sermayeye sahip olan ülkemizi sosyoekonomik ve sosyokültürel olarak dünyanın parlayan yıldızı yapma iradesini ortaya koymalıyız. Cumhuriyetimizin istikrarı ve istikbâli için sahip olduğumuz bu bilinç ve farkındalığı gelecek nesillerimize de aktarabilmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle 100.  Yılında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutluyor, verdikleri fedakarlık ve mücadele ile bu büyük bayramı bize miras bırakan Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum. Cumhuriyetimiz Kutlu Olsun!” dedi.

ŞUTSO’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.