Meteoroloji’den o iller için afete hazır olun uyarısı!

Marmara ve Ege’nin kuzeyi için kuvvetli sağanak uyarısı yapıldı. Meteoroloji’den yapılan uyarıda, Trakya, İstanbul, Kocaeli, Bursa, Yalova, Balıkesir, Çanakkale ile İzmir ve Manisa çevrelerinde yarın yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiği belirtildi. Peki Şanlıurfa’yı önümüzdeki günlerde hangi hadiseler bekliyor ?

5

Marmara ve Ege’nin kuzeyinde yarın kuvvetli sağanak bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan meteorolojik uyarıda, Trakya, İstanbul, Kocaeli, Bursa, Yalova, Balıkesir, Çanakkale ile İzmir ve Manisa çevrelerinde yarın yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiği belirtildi.

 

METEOROLOJİ UYARDI!

Açıklamada sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, kuvvetli rüzgar ile Ege kıyılarında hortum riski gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

 

ŞANLIURFA’YA YAĞIŞ GELİYOR

Şanlıurfa’da geçen yıl yaşanan kuraklık bu yıl da etkisini sürdürüyor. İlde en yağışlı mevsimin olduğu kış aylarına gelinmiş olmasına rağmen şu ana kadar yeteri kadar yağış gerçekleşmedi. Ancak Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün internet sitesinde yer alan haftalık tahmin raporuna önümüzdeki hafta Urfa’da yağış bekleniyor.

Güneydoğu Anadolu bölgesinde de hafta ortasından itibaren yağış bekleniyor. Şanlıurfa’da çarşamba günü başlayacak yağışların hafta sonuna kadar süreceği tahmin ediliyor.