Dilan Polat’ın aylık kazancı şoke etti! 'Günde 750 bin TL harcıyorum' demişti

Geçtiğimiz aylarda katıldığı bir magazin programında günde 750 bin TL harcadığını açıklayan Dilat Polat'ın aylık kazancı herkesi şaşırttı. 'Bazen bir AVM’de günlük 750 bin TL harcıyorum' açıklamasıyla uzun süre gündem olan Polat'ın aylık geliri herkesi şok içerisinde bıraktıı.

Dilan Polat’ın aylık kazancı şoke etti!  'Günde 750 bin TL harcıyorum' demişti

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

'Kara para aklama', 'suç işlemek maksadıyla örgüt kurmak', 'belgede sahtecilik' ve 'vergi kanununa muhalefet' suçları iddiasıyla haklarında soruşturma başlatılan Dilan- Engin Polat çiftinin aylık kazancı belli oldu. Yaklaşık bir buçuk aydır Türkiye'nin gündeminde yer alan ünlü çiftin aylık kazancı herkesi şok içerisinde bıraktı.

Karar Gazetesi’nden yer alan habere göre, Dilan Polat, Engin Polat ve ünlü çiftin birinci derece akrabaları ile yakınları 1 Kasım'da gözaltına alındı. Şüphelilerden 18’i emniyetteki işlemlerinin ardından bu sabah adliyeye sevk edildi.1 Kasım'dan bu yana gözaltında olan ünlü çiftin dün akşam saat 17.20’de başlayan ifade alma işlemleri saat 23.45’de tamamlandı.

'Kara para aklama', 'suç işlemek maksadıyla örgüt kurmak', 'belgede sahtecilik' ve 'vergi kanununa muhalefet' suçları iddiasıyla gözaltına alınan Polat çiftinin ilk ifadesine ulaşıldı.

Çelişkili ifadeler veren Polat çifti, aylık gelir sorusunu "150 bin ila 200 bin lira arası" şeklinde yanıtlarken Engin Polat üzerlerine atılı tüm suçlamaları reddetti.

 

 

 

Dilan Polat’ın aylık kazancı şoke etti! 'Günde 750 bin TL harcıyorum' demişti

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.