Bu evler tanıtım amaçlı çok ucuz! Bir daha böyle fırsat bulunmaz

"Huzurlu ve Güvenli Bir Uydu Kent" sloganı ile Türkiye’de ilk defa sismik izolatörlü inşa edilen uydu kentte yapılacak 1000 konutun 42’si tanıtım amacıyla satışa çıktı. Özelliği ve konforu karşısında sunulan fiyat ise çok ucuz kalıyor.

Bu evler tanıtım amaçlı çok ucuz! Bir daha böyle fırsat bulunmaz

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde Güneyşehir Paykent adında yeni bir uydu kent inşa ediliyor. "Huzurlu ve Güvenli Bir Uydu Kent" sloganı ile tanıtıma başlayan Pay Konut İnşaat A.Ş, “Bu Proje Kazandırıyor” diyerek ilk etaptaki 42 konutunu yüzde 20 indirimle satışa çıkardı. Bu nedenle fiyatlar şaşırtıcı bir şekilde çok uygun.

Sismik izolatörlü 1000 konutlu uydu kentteki dairelerin en büyük özelliği, depremin etkisini yüzde 80 azaltacak olan Japon teknolojisi ile sismik izolatörün kullanılması. 

Bölgede yaşanan deprem ve sel felaketinin ardından can güvenliğinin en üst düzeyde tutulduğu konutlarda, depremin etkisini azaltan sismik izolatörün yanı sıra yangında da insanların içerisinde mahsur kalmaması için yanmayan kapılar kullanılıyor.

 Geriye kalan sel felaketinden de uydu kent sakinlerini koruyacak olan, kentin en yüksek tepelerinden birisinde projenin yapılması. 

YÜZDE 45’İ SOSYAL TESİS VE YEŞİL ALAN

Güneyşehir Paykent’in ilk etabında 3 blokta 42 daire 3 + 1 şeklinde yapılıyor. Uydu kentin tamamı 180 dönüm üzerinde. Yüzde 45’i içerisinde cami, okul, kafe, sağlık ve ticaret merkezi gibi tesisler ile yeşil alan için ayrılmış. Piyasadaki 10 milyon TL’lik özelliklerin hemen hemen tamamını hatta güven ve huzur anlamında daha fazlasını bulunduran dairelerin fiyatı ise, yüzde 20 indirimle 2 milyon 400 bin TL’den başlıyor.

Bu evler tanıtım amaçlı çok ucuz! Bir daha böyle fırsat bulunmaz

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.