DSİ ve MEB'den kadrolu işçi alımı!

İŞKUR tarafından yayımlanan devlet işçi alımı ilanına göre DSİ ve MEB öğretmenevi kamu kurumu noter kurası ile kadrolu devlet işçisi alımı gerçekleştirecek. İŞKUR başvuru süreci başladı.

DSİ ve MEB'den kadrolu işçi alımı!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Noter kurası ile DSİ ve MEB Öğretmenevi Müdürlüğü tarafından devlet işçisi alımı için sıhhi tesisatçı ve aşçı olarak görevlendirilecek daimi süreli devlet kamu işçisi alımı gerçekleştirilecek.

 DEVLET İŞÇİSİ ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Kamu kurumları bünyesinde sıhhi tesisat işçisi ve aşçı olarak çalıştırılmak üzere görev almak isteyen adaylar iş başvurularını İŞKUR resmi internet adresi üzerinden ve İŞKUR telefon hattı üzerinden 170 numaralı hat üzerinden iş başvurularını tamamlayabilecektir.

İŞKUR KAMU İŞÇİ ALIMI BAŞVURUSU NE ZAMAN YAPILACAK?

Kamu kurumu bünyesinde kadrolu olarak görev almak isteyen adaylar başvurularını hemen yapabilir. Adaylar için belirlenen son 24 Kasım 2023 tarihine kadar iş başvurularını gerçekleştirebilecekler.

DEVLET KAMU İŞÇİSİ ALIMI BAŞVURU BELGELERİ VE BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Milli Eğitim Bakanlığı Aksaray öğretmenevi aşçı alımı kimlik fotokopisi, meb onaylı hijyen belgesi, sağlık raporu, diploma fotokopisi, ikametgah belgesi, askerlik terhis belgesi ve muafiyet belgesi, sabıka kaydı belgesi, kalfalık veya ustalık belgesi başvuru için gerekli belgeler.

Başvuru şartları ise alınacak daimi işçi statüsünde çalıştırılacak. Sağlık açısından vardiyalı çalışmaya engel bir durum olmaması; buhar, toz ve kokuya karşı alerji, astım, bronşit durumunun bulunmaması gerekmektedir. Aşçı için başvuracak kişilerin en az kalfalık belgesine veya ustalık belgesine sahip olması gerekmektedir. 

Ayrıca ‘Aşçı’ olduğunu belgeleyen ‘’Kalfalık Belgesi’’ ni 28 Kasım 2023 tarihinde mesai bitimine kadar teslim edemeyenler noter kura çekimine katılamayacaklardır. Adaylardan, şartlarda belirtilen M.E.B onaylı “Hijyen Eğitimi Belgesi ’’ belgesini evrak teslim tarihi olan 28 Kasım 2023 tarihleri arası mesai bitimine kadar teslim edemeyenler noter kura çekimine katılamayacaklardır. Evrak teslim tarihi 28 Kasım 2023 mesai bitimine kadar olup aşağıdaki evrakların Aksaray Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğü Evrak kayıt bölümüne teslim edilmesi gerekmekte.

Kahramanmaraş Devlet Su İşleri 20. Bölge Müdürlüğü sıhhi tesisatçı alımı için mesleki ve teknik eğitim liselerinin; tesisat teknolojisi ve iklimlendirme alanının ısıtma ve sıhhi tesisat sistemleri, güneş enerjisi ve tesisat sistemleri, iklimlendirme sistemleri, soğutma sistemleri dallarının birinden mezun olmak veya son başvuru tarihinden önce alınmış bu dallara ait MEB onaylı ustalık belgelerinden birine sahip olmak.

Eski hükümlü ve terörle mücadelede malul sayılmayacak şekilde yaralananların; Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak şekilde yaralananların işçi olarak alınmasında uygulanacak usul ve esaslar hakkında yönetmeliğin 4 üncü maddesinin birinci fıkrasının (a) bentlerinde yer aldığı şekilde durumlarını belgelendirmeleri gerekmektedir.

İlan tarihi olan 20.11.2023 tarihi itibariyle en fazla 35 yaşında olmak. (20/11/1988 tarihinden sonra doğmuş olmak) Kuruma ataması yapılan personel 3 yıl süreyle nakil talebinde bulunmayacak.

DSİ ve MEB'den kadrolu işçi alımı!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.