Şanlıurfa sürpriz bir aday bekliyordu! İşte o aday

Şanlıurfa'nın yakından tanıdığı ve görevde bulunduğu şehirlerde memleketini tanıtmak için elinden geleni yapan Şanlıurfalı Kars Vali Yardımcısı ve Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Taşkın aday adaylık müracaatında bulunmak için görevinden istifa etti.

Şanlıurfa sürpriz bir aday bekliyordu! İşte o aday

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde aday adaylık başvurusu süreci devam ediyor.

AK Parti’de ertelemenin ardından aday adaylık başvuruları yarın sona eriyor.

Aslen Şanlıurfalı olan Kars Vali Yardımcısı ve Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Ramazan Taşkın, AK Parti Haliliye Belediye Başkan Aday Adaylığı için görevinden istifa etti.

Taşkın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur. Doğup büyüdüğüm, her köşesinde, sokağında, mahallesinde anılarımın olduğu Şanlıurfamızın Haliliye ilçesinden Ak Parti Haliliye Belediye Başkan Aday Adaylığı için Kars Vali Yrd./ Belediye Başkan Yrd. görevimden istifa ediyorum. Çıktığımız bu yolda Rabbim yar ve yardımcımız olsun”.

RAMAZAN TAŞKIN KİMDİR?

1991 yılında Şanlıurfa’da doğdu. İlkokul, orta ve lise öğrenimini Şanlıurfa’ da tamamladı.

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme Bölümünden 2014 yılında mezun oldu. 2015 yılında Gelir İdaresi Başkanlığında Gelir Uzman Yardımcısı olarak çalışma hayatına başlayan Taşkın, 2016-2019 yılları arasında Sosyal Güvenlik Kurumunda Denetmen Yardımcısı olarak çalıştı.

18.03.2019 tarihinde Kaymakam Adayı olarak Aydın Valiliği emrine atandı. Samsun Vezirköprü ve Uşak Banaz ilçelerinde Refiklik Stajını yapan Kaymakam Ramazan Taşkın, 10.06.2019 tarihinde Yavuzeli ilçesinde göreve başladı. Daha sonra Bayramören ilçesinde çalıştı. 

Ramazan Taşkın, Manisa Köprübaşı Kaymakamı olarak görev yapmaktayken Cumhurbaşkanlığının 12 Ağustos 2022 tarih ve 2022/392 Sayılı kararıyla Kars Vali yardımcısı atanmıştır ve Kars Belediye başkan yardımcılığı görevini yürütmektedir 

Evli ve bir çocuk babası olup İngilizce bilmektedir.

 

 

 

 

Şanlıurfa sürpriz bir aday bekliyordu! İşte o aday

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.