Urfa’da listelere ‘eski başkan’ damgası

Şanlıurfa'da, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde büyükşehir ve ilçe belediye başkanlığı ile belediye meclis üyeliğine AK Parti'den aday adaylık müracaatı dün sona erdi. Listelere geçmiş dönem belediye başkanlarının aday adaylıkları damga vurdu.

Urfa’da listelere ‘eski başkan’ damgası

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa’da genel seçimlerden zaferle ayrılan AK Parti'de 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde aday adaylığı başvuru süreci, dün sona erdi.

AK Parti'de, Şanlıurfa'da yerel seçimlerde aday olacaklar, temayül yoklaması ile belirlenecek. Temayül yoklaması, 26 Kasım Pazar günü elektronik ortamda tüm illerde aynı anda yapılacak.

Temayül yoklaması sonucunda en fazla oy alan adaylar, adaylık için ön plana çıkacak. Son karar, AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu'nda (MKYK) verilecek.

ESKİ BAŞKANLAR DAMGA VURDU

Listelere aday adayı olan geçmiş dönem belediye başkanları damga vurdu.

İşte o isimler:

Haliliye eski Belediye ve kurucu Başkanı Fevzi Demirkol, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi başkan aday adaylığı için başvuru yaptı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı olarak 2015-2019 yılları arasında görev yapan Nihat Çiftçi de, Büyükşehir belediyesine talip olan isimlerden odu. 

Eyyübiye kurucu ve eski belediye başkanı Mehmet Ekinci ise 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Eyübiyye Belediye Başkanlığına aday adayı oldu.

Akçakale’de 2009-2019 yıllarında Akçakale Belediye Başkanlığı yapan Abdulhakim Ayhan, yine AK Parti’den Akçakale Belediye başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

 

Urfa’da listelere ‘eski başkan’ damgası

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.