Viranşehir’de Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası sona erdi

Viranşehir ilçesinde 24 Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen Voleybol Turnuvası'nda şampiyon Cumhuriyet Anadolu Lisesi ve Özel Eğitim Uygulama Karması oldu.

Viranşehir’de Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası sona erdi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında Viranşehir Kaymakamlığı, Viranşehir Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle ‘Okullar Arası Öğretmenler Voleybol Turnuvası’ düzenlendi. 

33 takımın kıyasıya rekabet ettiği turnuvada finale kalan takımlar Cumhuriyet Anadolu Lisesi ve Özel Eğitim Uygulama Karması ile Kızbeği Ekinciler-Büyük Topça-Ekindöver Karması oldu.

Turnuvanın final karşılaşması dün akşam Viranşehir Belediyesi Spor Kompleksi’nde oynandı. Final maçını Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Gören, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Adnan Emre ve çok sayıda öğretmen izledi.

Cumhuriyet Anadolu Lisesi ve Özel Eğitim Uygulama Karması, kıyasıya geçen final maçını 3-1 kazanarak şampiyonluğu göğüsleyen takım oldu. Turnuvanın 2’ncisi Kızbeği Ekinciler-Büyük Topça-Ekindöver Karması, 3’üncüsü ise Viranşehir Milli Eğitim Müdürlüğü oldu.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, voleybol turnuvasını şampiyonlukla bitiren Cumhuriyet Anadolu Lisesi ve Özel Eğitim Uygulama Karması voleybol takımını tebrik etti. Şampiyon takımın oyuncularına,  dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını takdim eden Başkan Ekinci, turnuvaya katılan tüm takımlara teşekkür ederek, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla tüm öğretmenlerin bu önemli gününü kutladı.

Viranşehir’de Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası sona erdi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.