Urfa’da ‘İYİ’ sallanıyor!

Şanlıurfa'da İYİ Parti'nin Karaköprü, Eyyübiye ve Haliliye ilçe başkanları ve yönetimleri, partinin yanlış kararlar aldıklarını iddia ederek istifa etti.

Urfa’da ‘İYİ’ sallanıyor!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa'da İYİ Parti'nin Karaköprü, Eyyübiye ve Haliliye ilçe başkanları ve yönetimleri, partinin yanlış kararlar aldıklarını iddia ederek istifa etti.

İYİ Parti Karaköprü, Eyyübiye ve Haliliye ilçe başkanları istifalarını sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla duyurdu.

3 ilçe başkanı da istifalarının gerekçeleri olarak, partinin aldığı yanlış kararlar ve teşkilata karşı duyarsız tutumu olduğunu söyledi.

2019 yılından itibaren yürüttüğü İYİ Parti Karaköprü İlçe Başkanlığı görevinden istifa ettiğini belirten Badıllı, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: 

“2019 yılından itibaren yürütmüş olduğum İYİ parti Karaköprü İlçe başkanlığından partinin aldığı yanlış kararlar ve teşkilata karşı duyarsız tutumundan dolayı ilçe başkanlığı görevimden ve parti üyeliğinden yönetimimle ve üyelerimizle beraber bugün itibarı ile istifa ediyorum.”

2018 yılından itibaren yürüttüğü İYİ Parti Haliliye İlçe Başkanlığı görevinden istifa ettiğini belirten Mehmet Bülent Mermer, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“KAMUOYUNA DUYRULUR 2018 yılından itibaren yürütmüş olduğum İYİ parti HALİLİYE İlçe başkanlığından partinin aldığı yanlış kararlar ve teşkilata karşı duyarsız tutumundan dolayı ilçe başkanlığı görevimden ve parti üyeliğinden bugün itibarı ile yönetim kurulu ile istifa ediyorum.”

2021 yılından itibaren yürüttüğü İYİ Parti Eyyübiye İlçe Başkanlığı görevinden istifa ettiğini belirten Enver Keskinbıçak, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Kamuoyuna Duyurulur 2021 yılından itibaren, yürütmüş olduğum İYİ parti Eyyübiye İlçe başkanlığından, partinin aldığı yanlış kararlar ve teşkilata karşı duyarsız tutumundan dolayı ilçe başkanlığı görevimden ve parti üyeliğinden bugün itibarı ile istifa ediyorum. Saygılarımla”.

Urfa’da ‘İYİ’ sallanıyor!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.