"Hakkımı helal etmiyorum"

İYİ Parti Şanlıurfa eski İl Başkanı Mehmet Fedai Çakmaklı, partisinde yaşanan olaylarla ilgili SABAH TV'ye açıklamalarda bulundu. Çakmaklı, “Bakın İYİ Parti Genel merkezin kapısında ilk konuşan bendim çünkü ülkemizin geleceği söz konusu sadece benim bir milletvekili adayı olmamla ilgili bu açıklamayı yapmadım.” dedi.

"Hakkımı helal etmiyorum"

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Şanlıurfa eski İl Başkanı Mehmet Fedai Çakmaklı, partisinde yaşanan olaylarla ilgili SABAH TV'ye açıklamalarda bulundu.

Çakmaklı, Esma Bekar ve Fatih Akşener'in partiyi ele geçirdiğini, özel jetlerle olan uçuşlarda görüntü almanın yasaklandığını hatta CHP'li bir yönetici ile İYİ Partililerin bu nedenle birbirine girdiğini söyledi. Çakmaklı, yolsuzlukları bilen Genel Başkan Yardımcılarının sustuğunu belirtti, "Hakkımı helal etmiyorum." dedi.

Çakmaklı şu ifadelere yer verdi:

“Eğer böyle bir şey varsa ilk başta onun kellesini genel başkanın kellesini ben koparırım diyen şahıs Uğur Poyraz FETÜ’cülere parayla vekillik sattı mı iyi Parti fetö taktiği ve fetö talimatıyla bu partinin kurulduğunu görebiliyoruz 3 milyon dolara satıldığını söyledi mi Tabii tabii özel jetle geldiği zaman protokol müdürü Sinan ince aman aman görüntü almayın aman aman uçağın jetin görüntüsünü almayın CHP'li bir tane il başkan yardımcısı görüntü almaya çalıştı protokol müdürümüz de orada kava ettiler Siz muhalefet de Ken bu vurgunları bu yolsuzlukları yaptınız Allah korusun iktar olsaydınız ne yapacaktık partiyi Genel Başkan mı yönetiyor yoksa Esma bekar mı yönetiyor genel başkanın bir kenara Bir de bir oğlu çıktı Fatih çıktı karşımıza bu yoklukların tamamını bildikleri halde Susan genel başkan amcılar var ben onlara da hakkımı helal etmiyorum.”

 

"Hakkımı helal etmiyorum"

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.