kaynak olarak ekleyin
ANKARA- Şanlıurfalıların yakından tanıdığı iki isim Ankara'da bir araya geldi.
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, sağlık sorunları gerekçesiyle TBMM Başkanvekilliği görevinden istifa etti. AK Parti Genel Başkan Danışmanlığı görevine getirildi.
Vekil Bozdağ, bugün AK Parti Genel Sekreteri Şanlıurfalı Eyyüp Kadir İnan'ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında AK Parti Mali ve İdari İşler Başkanı Ahmet Baba Öğütken de hazır bulundu.
CUMHURBAŞKANI'NA TEŞEKKÜR
Ziyaretin ardından açıklamada bulunan Vekil Bozdağ, yeni görevine dair “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan beyefendinin takdir ve tensibi ile atanmış olduğum Ak Parti Genel Başkanı Başdanışmanı görevi nedeniyle Sayın Cumhurbaşkanımıza en derin şükranlarımı arzediyorum” dedi.
İNAN: KIYMETLİ BÜYÜĞÜMÜZÜ AĞIRLAMAKTAN MEMNUNİYET DUYDUK
İnan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti şu sözlerle dile getirdi:
“Milletimiz ve devletimiz için yürüttüğü nice görevlerde önemli hizmetlere imza atan kıymetli büyüğümüz, Genel Başkan Danışmanımız Sayın Bekir Bozdağ’ı, Mali ve İdari İşler Başkanımız Sayın Ahmet Baha Öğütken ile birlikte Genel Merkezimizde ağırlamaktan memnuniyet duyduk. Nazik ziyaretleri ve samimi sohbetleri için kendilerine teşekkür ediyor, sağlık ve afiyet diliyorum.”
Kaynak: Vejdi Uluç

0 Yorum