12 Aralık Dünya hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre, 12 Aralık Çarşamba günü dünya genelinde hava parçalı bulutlu olacak. En yüksek sıcaklıklar 10 ila 20 derece arasında seyredecek.

12 Aralık Dünya hava durumu

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Avrupa

Avrupa'nın büyük bir bölümünde hava parçalı bulutlu olacak. En yüksek sıcaklıklar İspanya'da 20, İtalya'da 18, Fransa'da 16, Almanya'da 14, İngiltere'de 12 derece olacak.

Asya

Asya'nın büyük bir bölümünde hava parçalı bulutlu olacak. En yüksek sıcaklıklar Çin'de 18, Hindistan'da 20, Japonya'da 16, Rusya'da 14, Türkiye'de 12 derece olacak.

Afrika

Afrika'nın büyük bir bölümünde hava parçalı bulutlu olacak. En yüksek sıcaklıklar Sahra Çölü'nde 20, Sahra Çölü'nün güneyinde 18, Afrika'nın orta kesimlerinde 16, Afrika'nın güney kesimlerinde 14 derece olacak.

Amerika

Kuzey Amerika'nın büyük bir bölümünde hava parçalı bulutlu olacak. En yüksek sıcaklıklar Amerika Birleşik Devletleri'nin kuzeyinde 18, Amerika Birleşik Devletleri'nin güneyinde 20, Kanada'da 16, Meksika'da 14 derece olacak.

Güney Amerika'nın büyük bir bölümünde hava parçalı bulutlu olacak. En yüksek sıcaklıklar Brezilya'da 20, Arjantin'de 18, Şili'de 16, Peru'da 14 derece olacak.

Okyanusya

Okyanusya'nın büyük bir bölümünde hava parçalı bulutlu olacak. En yüksek sıcaklıklar Avustralya'da 20, Yeni Zelanda'da 18, Papua Yeni Gine'de 16, Solomon Adaları'nda 14 derece olacak.

Antarktika

Antarktika'da hava parçalı bulutlu olacak. En yüksek sıcaklıklar Antarktika Yarımadası'nda 10, Antarktika'nın iç kesimlerinde 8 derece olacak.

Önemli Hava Olayları

  • Akdeniz Bölgesi'nde yağmur ve kar yağışı görülecek. Yağışların, Batı Akdeniz'de kuvvetli olması bekleniyor.
  • Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde kar yağışı görülecek.
  • Kuzey Amerika'nın kuzeydoğusunda kar yağışı görülecek.
  • Güney Amerika'nın batı kesimlerinde yağmur ve kar yağışı görülecek.
12 Aralık Dünya hava durumu

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.