Urfa ve Diyarbakır’da TOKİ’nin arsa satış tarihi belli oldu

TOKİ, Şanlıurfa’nın yanı sıra komşu il Diyarbakır’ın da yer aldığı 24 ilde toplam 231 arsayı daha satışa çıkardı. İşte detaylar.

Urfa ve Diyarbakır’da TOKİ’nin arsa satış tarihi belli oldu

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Şanlıurfa’nın yanı sıra komşu il Diyarbakır’ın da da yer aldığı Adana, Ağrı, Ankara, Antalya, Aydın, Elazığ Muş, Balıkesir, Çorum, Hatay, İstanbul, İzmir, Karabük, Kayseri, Kırıkkale, Kocaeli, Konya, Mersin, Tekirdağ, Uşak, Van ve Yalova’da dahil olmak üzere 24 ilde arsa satışı yapacak.

NE ZAMAN SATIŞA ÇIKARILACAK?


24 ilin içerisinde yer aldığı arsa satışlarında toplam 231 arsa satılacak. 1 milyon 430 bin metrekare arsa için 4 milyar 746 milyon 516 bin muhammen bedel de belirlendi.

AÇIK ARTIRMA USULÜYLE SATILACAK


Açık artırma usulüyle satılacak olan arsalar için müzayede 28 Aralık 2023 tarihinde saat 10.30’da yapılacak. Konut, ticaret, sanayi, turizm tesis ve plansız niteliğindeki arsalara yüzde 25 peşinat ve 48 ay vade gibi ödeme yönünde kolaylıklar da sunulacak. 

DİĞER DETAYLAR 


TOKİ’nin açık artırma satışında Müzayede Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ve TOKİ Küçükçekmece İstanbul Hizmet Binasında gerçekleştirilecek. Alıcılar www.emlakmuzayede.com.tr adresinden teklif verilebilecek.

 

Urfa ve Diyarbakır’da TOKİ’nin arsa satış tarihi belli oldu

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.