TFF'den Süper Kupa açıklaması: “Atatürk ilkelerimiz tartışmaya açık olmamıştır”

TFF, Süper Kupa maçının Riyad'da oynanması sürecine ilişkin açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu sürece herhangi bir şekilde dahil olduğuna ilişkin iddiaların asılsız olduğu vurgulandı.

TFF'den Süper Kupa açıklaması: “Atatürk ilkelerimiz tartışmaya açık olmamıştır”

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 2023 Turkcell Süper Kupa maçının Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanması sürecine ilişkin bir açıklama yaptı.

Açıklamada, maçın Riyad'da oynanması teklifinin Suudi Arabistan merkezli SMC (Saudi Media Company / Riyadh Season) şirketi tarafından yapıldığı, her iki kulübün de bu teklifi onayladığı belirtildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu sürece herhangi bir şekilde dahil olduğuna ilişkin iddiaların asılsız olduğu vurgulandı.

Açıklamada, "Sürecin hiçbir aşamasında millî değerlerimiz ve Atatürk ilkelerimiz tartışmaya açık olmamıştır. Aksi iddialar asılsız, art niyetli ve milletimizin bütünlüğünü hedef edinen provokasyon amaçlıdır" denildi.

Maç ile ilgili tüm gerekliliklerin ve prosedürlerin FIFA tarafından belirlendiği ve bu maç için de aynı şekilde uygulanacağı kaydedildi.

Açıklamada, "Türkiye Futbol Federasyonu olarak toplumumuzun en önemli birleştirici gücü olan sporun farklı amaçlara alet edilmesi yönündeki çabalara asla müsaade etmeyeceğimizi vurguluyor, Türk futbolunun başarılarla adından söz ettirmesi için çalışmaya kararlılıkla devam edeceğimizi ifade ediyoruz" ifadeleri kullanıldı.

TFF'den Süper Kupa açıklaması: “Atatürk ilkelerimiz tartışmaya açık olmamıştır”

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.