Şanlıurfa’da çok seviliyor! Yasaklanacak mı?

Şanlıurfa'da, birçok insanın severek gittiği serpme kahvaltılar, aynı zamanda büyük israflara neden oluyor.TBMM Dilekçe Komisyonu’na yasaklansın diye talep gitti.

Şanlıurfa’da çok seviliyor! Yasaklanacak mı?

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa'da, birçok insanın severek gittiği serpme kahvaltılar, aynı zamanda büyük israflara neden oluyor. Bu israfın önemli bir kısmı da serpme kahvaltının yaklaşık yarısının doğrudan çöpe gitmesinden kaynaklanıyor.

YARISI ÇÖPE GİDİYOR

Türkiye'de yıllık 18 milyon ton gıda israfı gerçekleşiyor. Bu israfın önemli bir kısmı, serpme kahvaltıdan geliyor. Çünkü serpme kahvaltının yaklaşık yarısı doğrudan çöpe gidiyor.

İSRAFA NEDEN OLUYOR

Şanlıurfa’da birçok insanın severek gittiği ancak bir o kadar büyük israfların meydana geldiği, beğeni kazandığı kadar tepkilerin de odağı olduğu serpme kahvaltı için meclise yeni yılda yasaklansın talebi geldi. TBMM Dilekçe Komisyonu’na gelen serpme kahvaltı yasaklansın talebi, geçtiğimiz yıl içerisinde de çok sık gündemde yerini almıştı.

KOMİSYONA TALEP GİTTİ
Ekonomik olarak yaşanan bu zorlu süreçte vatandaşların tepkisini çeken durum TBMM’ye kadar çıktı. Yeni yılın ilk günlerinde mecliste Dilekçe Komisyonu’na serpme kahvaltı yasaklansın diye talep geldi.

 

Şanlıurfa’da çok seviliyor! Yasaklanacak mı?

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.