Sevilen doktor hayatını kaybetti!

Şanlıurfa’da da görev yapan ve son olarak Milas’ta 1 Nolu Aile Sağlığı Merkezinde doktorluk yapan Dr. Ali Özbey, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Sevilen doktor hayatını kaybetti!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğünde müdür yardımcılığı yapan ve son olarak  Muğla’nın Milas ilçesinde bulunan 1 Nolu Aile Sağlığı Merkezinde  doktorluk yapan Dr. Ali Özbey, tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumdu.

Dr. Ali Özbey, bir süredir sağlık sorunları sebebiyle Ege Üniversitesi'nde tedavi görüyordu. 62 yaşındaki Dr. Ali Özbey, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Özbey'in vefatı, meslektaşlarını, sağlık çalışanlarını, Şanlıurfa ve Milas’taki sevenlerini derinden üzdü. 

ŞANLIURFA HEKİMSEN’DEN BAŞSAĞLIĞI

Hekim ve Diğer Sağlık Çalışanları, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Sendikası (HEKİMSEN) Şanlıurfa Şubesinden konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü'nde, Sağlık Müdür yardımcısı görevini yapmış olan ve Muğla'nın Milas 1 nolu Aile Sağlığı Merkezi'nde aile hekimliği yapmakta iken yakalanmış olduğu hastalık nedeniyle Dr. Ali Özbey'in vefat ettiğini üzüntü içerisinde öğrendik. Hekimsen Şanlıurfa ailesi olarak hekim arkadaşımıza Allah'tan rahmet ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.”



 

 

Sevilen doktor hayatını kaybetti!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.