MİT vaadiyle kandırılan kız öğrenci istismar edildi! Suçlular tahliye edildi

Konya'da lise öğrencisi G.A.'yı “Seni MİT'e memur olarak alacağız” vaadiyle kandırıp cinsel istismarda bulunan Ahmet Mandal'a yardım ettikleri gerekçesiyle 8 yıl 4'er hapis cezası alan 2 okul müdürü tahliye edildi. Aile ve avukatı tahliye kararına itiraz etti.

MİT vaadiyle kandırılan kız öğrenci istismar edildi! Suçlular tahliye edildi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İddialara göre, geçtiğimiz yıl Konya’da lise müdürü Harun Avcu, lise son sınıfta okuyan G.A. isimli  kız öğrenciyi 'Seni MİT'e memur olarak alacağız' vaadiyle kandırarak Ahmet Mandal ile tanıştırdı. Mandal'ın cinsel istismarına uğrayan G.A.'nın ailesinin şikayeti üzerine başlatılan soruşturma sonucunda, 2 okul müdürü de ceza aldı.

Konya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturmada Ahmet Mandal, Harun Avcu ve Asuman Sahar Koleri hakkında, 'Cebir tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma', 'Çocuğun nitelikli cinsel istismarı', 'Sarkıntılık yapmak suretiyle cinsel saldırı' suçlarından 37'şer yıla kadar hapis cezası istendi. 

Mahkeme, Ahmet Mandal'a G.A.'ya yönelik cinsel istismar suçundan 20 yıl, K.K.'ye yönelik sarkıntılık suçundan 2 yıl hapis cezası vererek tutukluluk halinin devamına karar verdi. 

İki okul müdürü ise G.A.'ya yönelik 'Çocuğun cinsel istismarına yardım etme' suçundan 8 yıl 4'er ay hapis cezasına çarptırılıp, hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verilerek tahliye edildi.

Savcı ve ailenin avukatının tahliyelere itiraz etmesi üzerine, itirazlar bir üst mahkeme olan 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ne iletildi. 

MİT vaadiyle kandırılan kız öğrenci istismar edildi! Suçlular tahliye edildi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.