Şanlıurfa’daki saldırının üzerinden 1 hafta geçmedi! Benzer saldırı bu kez Adana’da

Şanlıurfa’da hacze giden kadın avukatın borçlunun yakını tarafından darp edilerek hastanelik edilmesi gündemdeki yerini korurken benzer bir hadise bu kez Adana’da yaşandı. Ev sahibinin kardeşi ve annesi tarafından sözlü saldırıya uğradığını belirten stajyer avukat Mesila Nazlıgüneş, “Seni sakat bırakırım” diyerek sözlü saldırıya uğradığını söyledi.

Şanlıurfa’daki saldırının üzerinden 1 hafta geçmedi! Benzer saldırı bu kez Adana’da

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde haciz işlemi sonrası borçlunun yakını tarafından darp edilerek hastanelik edilen avukat Büşra Teksöğüt’ün olayı tazeliğini korurken benzen bir saldırı Adana’da yaşandı. 

Adana’nın merkez ilçesi Çukurova’da 100. Yıl Mahallesine giden stajyer avukat Melisa Nazlıgüneş, A.A’nın evine hacze gitti. İcra memurları ve polis eşliğinde icraya giden Nazlıgüneş, ev sahibinin erkek kardeşi S.A. ve annesi R.A. tarafından sözlü saldırıya maruz kaldı. 

Nazlıgüneş muhataplarının sözlü ifadelerini zabıta yazdırmak isterken, bu duruma sinirlenen S.A., stajyer avukata "Seni sakat bırakırım" diyerek saldırmaya çalıştı ancak polis ekipleri araya girerek saldırganı uzaklaştırdı.

Melisa Nazlıgüneş, olay sonrası bölgedeki polis merkezine giderek S.A. hakkında şikayetçi oldu.

Mesleğini icra etmesinin engellendiğini söylenen Nazlıgüneş, eğer polisler orada olmasaydı ne olacağını düşünmek bile istemediğini ifade etti. 

 

Şanlıurfa’daki saldırının üzerinden 1 hafta geçmedi! Benzer saldırı bu kez Adana’da

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.