Buzlar eridi: Şanlıurfaspor’dan jest Amedspor’dan teşekkür!

Şanlıurfaspor ile Amedspor arasındaki maçlar son yıllarda gergin geçiyor.  Özellikle taraftarların tribünlerde birbirlerine yönelik tezahüratları, gerginliği daha da artırıyordu. Mert Çapar transferi, iki takım arasındaki buzları eritmeye yardımcı oldu. Astor Enerji Şanlıurfaspor jest yaptı, Amedspor teşekkür etti.

Buzlar eridi: Şanlıurfaspor’dan jest Amedspor’dan teşekkür!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trendyol 1. Lig’de mücadelen eden Astor Enerji Şanlıurfaspor ile Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig’de eden Amedspor arasındaki maçlar son yıllarda gergin geçiyor ve bu gerginlik dışarıya da yansıyordu.  Taraftarların tribünlerde birbirlerine yönelik tezahüratları, gerginliği daha da tırmandırıyordu.

YUMRUKLAR HAVADA UÇUŞMUŞTU

2022-2023 sezonunda Şanlıurfaspor ile Amedspor arasında 11 Nisan Stadı’nda oynanan lig karşılaşmasında gerginlikler yaşandı.  Özellikle mücadelenin ikinci yarısında futbolcu Muhammed Raşit Yöndem ile Urfaspor Teknik direktörü Kemal Kılıç arasında yaşanan gerilimde iki takım futbolcuları ve yöneticileri karşı karşıya geldi. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesiyle tekme ve yumruklar havada uçuştu.

ÇAPAR TRANSFERİ GERGİNLİĞİ BİTİRDİ

Mert Çapar transferi, Astor Enerji Şanlıurfaspor ile Amedspor arasındaki gerginliğin sona ermesi için önemli bir adım oldu.  Amedspor, uzun süredir transfer etmek istediği Mert Çapar'ı, Astor Enerji Şanlıurfaspor'dan 5 milyon lira bonservis bedeli karşılığında transfer etti.

CEGA Medya’ya konuşan Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı, Mert Çapar transferi ve Şanlıurfaspor hakkında açıklamalarda bulundu.

Şanlıurfaspor Kulüp başkanına teşekkür eden Aziz Elaldı, “Sayın başkan bu konuda Amedspor’u tercih etti ve kendisine teşekkür ediyoruz. Bu transfer için Şanlıurfaspor başkanı ve yönetimine bir kez daha teşekkür ediyoruz. Bu transfer sayesinde ile Şanlıurfaspor ile Amedspor camiaları arasındaki tatsızlıkta bitmiş oldu diye düşünüyorum” dedi. 

MERT ÇAPAR’IN BONSERVİS ÜCRETİ

Mert Çapar için Şanlıurfaspor kulübüne ödediği bonservis ücreti belli oldu. Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı, sezon başından beri almak istedikleri Mert Çapar için Şanlıurfaspor kulübüne 5 milyon lira bonservis ücreti ödediklerini de sözlerine ekledi. Elaldı, Mert Çapar ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladıklarını ve Mert’in 1,5 yıl boyunca Amedspor için artık mücadele edeceğini de ifade etti. 

Buzlar eridi: Şanlıurfaspor’dan jest Amedspor’dan teşekkür!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.