İYİ Parti Şanlıurfa'da istişare toplantısı yaptı

İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı tarafından “Genişletilmiş İstişare Toplantısı” düzenlendi. Toplantıda, il ve ilçe teşkilatlarının seçime hazırlık çalışmaları ele alındı.

İYİ Parti Şanlıurfa'da istişare toplantısı yaptı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı, "Genişletilmiş İl Teşkilatı İstişare Toplantısı" düzenledi.

Şanlıurfa Barosu Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıya, İYİ Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayyüce Türkeş Taş, İYİ Parti 8. Bölge Teşkilat Koordinatörü Ahmet Çabukel, İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) üyeleri Emin Yetim ve Ali Şiracı Özdemir, İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban, İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali Arusoğlu, ilçe başkanları ve partililer katıldı.

Toplantı, İstiklal Marşı ve saygı duruşuyla başladı. Açılış konuşmalarını yapan Şanlıurfa İl Başkanı Ali Arusoğlu, katılımcılara teşekkür etti.

Ardından Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayyüce Türkeş Taş, yaptığı konuşmada, 14 Mayıs Genel seçimlerine yönelik değerlendirmelerde bulundu. 

Türkeş Taş, "Genel seçimler bizim için iyi geçmedi. Biz oturduk ekip olarak neden bu seçimde neden istediğimiz sonucu alamadık diye düşünüp taşındık, istişare ettik. Bunun sonunda partimzin karar organları bir karar aldı dediki, hür ve müstakil olarak bu seçimlere girecek. Çünkü biz seçmene İYİ Parti'nin ne olduğunu doğru bir şekilde ifade edemedik. Ne seçmen bizim siyasi politikalarımızı, ekonomi politikamızı ne kadınlar için ne de emekliler için hazırladığımız politikayı kısacası hiçbir politakımızı bilmiyor." dedi.

Türkeş Taş, İYİ Parti'nin, seçmene doğru bir şekilde anlatılması gerektiğini kaydetti.

Toplantıda, il ve ilçe teşkilatlarının seçime hazırlık çalışmaları ele alındı.

 

İYİ Parti Şanlıurfa'da istişare toplantısı yaptı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.