Ahmet Bahçıvan'ın adaylığı yalanlandı!

Şanlıurfa'nın eski belediye başkanlarından Ahmet Bahçıvan, Yeniden Refah Partisi’nin Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi adayı olduğunu ileri sürdü. Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ahmet Yetimoğlu ise isim vermeden Bahçıvan'ın adaylığına dair yalanlama geldi.

Ahmet Bahçıvan'ın adaylığı yalanlandı!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa Yeniden Refah Partisi'nde büyükşehir belediye başkan adaylığı ile ilgili ilginç bir gelişme yaşandı.

1994- 2004 yılları arasında belediye başkanlığı yapan Ahmet Bahçıvan, Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi başkan adayı olduğunu ileri sürdü.

Sosyal medya hesabından aday olduğuna dair fotoğraf paylaşan Bahçıvan ”Unutmayın ki tarih hayal edenleri değil gerçekleştirenleri yazar.. Saygılarımla...Ahmet Bahçıvan Yeniden Refah Şanlıurfa Belediye Başkan Adayı” ifadelerini kullandı.

“DOĞRULUK PAYI YOK”

Bahçıvan'ın paylaşımı kısa sürede “Yeniden Refah'ın adayı Bahçıvan mı?” sorularını gündeme getirdi. Bunun üzerine partinin Şanlıurfa İl Başkanı Ahmet Yetimoğlu büyükşehir belediye başkan aday adayları ile ilgili basın açıklaması yaptı. Bahçıvan'ın adaylık iddialarını isim vermeden yalanlayan Başkan Yetimoğlu "Vatandaşlarımızın, seçmenlerimizin, aday adaylarımızın heyecanlarını anlıyorum ama şuana kadar ne il bazında ne de genel merkez bazında herhangi bir büyükşehir belediye başkanlığı için resmi açıklama yapılmamıştır. Resmi açıklama yapılmadığı müddetçe kişilerin kendi sosyal medyalarından yapmış olduğu paylaşımların hiçbir önemi yoktur. Biz bir genel merkeze bağlıyız. Bununla ilgili genel merkezimiz açıklama yapmadan, adayımızı belirlemeden aday gibi gösterilen kardeşlerimizin doğruluk payı yoktur. Birbirinden kıymetli aday adaylarımız var. Biz bununla gurur duyuyoruz. Şanlıurfa'ya hizmet bazında elini taşın altına koyan aday adaylarımıza şükranlarımızı sunuyorum. Genel merkezimiz açıklama yapmadan aday adaylarımızın aday gibi gösterilmesi doğru değildir. Hem partimizi hem genel merkezimizi zedeler. Bu da genel merkezimizi yok saymak demektir. Bunu il başkanı olarak asla ve asla kabul etmiyorum. Bunun bir an önce düzeltilmesini istirham ediyorum" sözleriyle yalanladı.

BİHA

Ahmet Bahçıvan'ın adaylığı yalanlandı!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.