Dağ, bayır, tepe dinlemiyor! Bu araba değil, adeta bir tank! Resmen tanıtıldı

Çinli otomotiv devi GWM, yeni arazi aracı Tank 330'u tanıttı. Dağ, bayır, tepe demeden giden bu modelin özellikleri çok beğenildi. Dış tasarımıyla beğenileri kazanan Tank, özellikleriyle beraber arazide güçlü bir performans beklentisi oluşturdu. Aracın tasarımı, donanımı ve performansı ile arazi araçları segmentinde yeni bir standart oluşturması bekleniyor. İşte yeni arazi aracı Tank.

Dağ, bayır, tepe dinlemiyor!  Bu araba değil, adeta bir tank! Resmen tanıtıldı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Çinli otomotiv devi GWM, yeni arazi aracı Tank 330'u tanıttı.  Arazi aracı sevenler bu modele bayılacak.Aracın tasarımı, donanımı ve performansı ile arazi araçları segmentinde yeni bir standart oluşturması bekleniyor. İşte yeni arazi aracı Tank.

TANK 330

GWM'nin (Great Wall Motors) yeni arazi aracı Tank 330, Çin Sanayi ve Bilgi Teknolojileri Bakanlığı (MIIT) tarafından tanıtıldı. 15 Ocak'ta MIIT'nin 379. yeni ürün duyuru kataloglarında yer alan Tank 330, 48.000 dolar (Yaklaşık 1 milyon 400 bin) üzerinde bir fiyat etiketiyle hedefleniyor.

Tank 330, aslen Tank 300 3.0T modeli için planlanan ve büyük bir başarı elde eden bir kitlesel fonlama projesi olarak geliştirildi. Proje 30 Mart 2023'te başladı.

ÖZELLİKLERİ

Tank 330, mevcut Tank 300 Frontier Limited Edition modelini temel alıyor. Araç, karakteristik dikdörtgen ızgarası, yuvarlak farları, metal ön ve arka koruyucu tamponları, geniş tekerlek kemerleri ve tavan bagaj rafları ile dikkat çekiyor. Yolcuların araca binip inmesini kolaylaştıran demir pedallar, Tank 330'un sol ve sağ yan eteklerine eklenmiş durumda. Ayrıca, aracın motor kaputunda soğutma delikleri bulunuyor.

Tank 330'un arka kısmı, 3.0T V6 motorunu simgeleyen “Tank 330” ve “V6” logoları ile süslenmiş kare bir tasarıma sahip. Bir arazi aracına özgü tavan spoyleri, çekme kancası ve harici yedek lastik de mevcut. Bagaj kapağının kapı kolu, gövdenin sol tarafında konumlandırılmış.

BOYUTLARI

Tank 330'un boyutları, 4772 mm uzunluk, 1970 mm genişlik ve 1960 mm (1971 mm ile opsiyonel) yükseklikte. Aracın dingil mesafesi 2750 mm olarak belirlenmiş. Aracın su geçiş derinliği 900 mm, yaklaşma açısı 36 derece ve uzaklaşma açısı ise 37 derece. Boş ağırlığı 2480 kg olan Tank 330, 265/70R18 lastik özelliklerine sahip 18 inç jantlar üzerinde yükseliyor.

GÜÇ ÜNİTELERİ

Güç açısından Tank 330, dört tekerlekten çekiş sistemine sahip E30Z kod adlı 3.0T turboşarjlı V6 motorla donatılmış. Bu motor, maksimum 265 kW güç ve 500 Nm maksimum tork sunuyor. Bu özelliklerle donatılan Tank 330, arazi şartlarında güçlü bir performans sergilemesi bekleniyor.

GWM'nin Tank 330 modeli, modern tasarımı ve güçlü motor seçenekleriyle arazi araçları segmentinde dikkat çekmeye aday. Bu yeni arazi aracının, özellikle yüksek performans ve dayanıklılık arayan arazi tutkunları tarafından tercih edilmesi bekleniyor.

 

 

Dağ, bayır, tepe dinlemiyor! Bu araba değil, adeta bir tank! Resmen tanıtıldı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.