Devlet destekli 12 ay ertelemeli kredi fırsatı!

Yeni yıl finansal zorlukların baş göstermesi ile devam ediyor. Ocak ayında ürün ve hizmet zamları vatandaşı zorlarken, bankalar özel kampanyaları ile destek sağlamaya çalışıyor. Halkbank, işletmeci olmak isteyen ya da işletmesini büyütmek isteyen girişimcilere özel devlet destekli bir kredi paketi sunuyor. Özellikle kadın istihdamının artırılması amacıyla başlatılan bu destek programı, iş dünyasındaki girişimcilere yeni avantajlar sunuyor.

Devlet destekli 12 ay  ertelemeli kredi fırsatı!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Halkbank tarafından KOSGEB ile işbirliği içerisinde destekleme paketi sunuluyor. İşletmeci olan ya da işletmeci olmak adına harekete geçen bireylere özel sağlanan bu kredi paketlerinde istihdamın arttırılması adına adım atılıyor. 

Sağlanan bu desteğin geri ödemesi ise plana göre 6 ila 12 ay arasında ertelenebiliyor. Halkbank tarafından yatırım yapmak isteyenlere özel sağlanan bu kredi özellikle kadın ve genç girişimcilerin desteklenmesini sağlıyor.

Halkbank tarafından devlet destekli başlatılan ve kadın istihdamının yükselmesini hedef edinen Okul Öncesi Özel Eğitim Kurumları Destek Paketi ile geri ödeme kolaylığı imkanı sunan kredi paketinin detayları şöyle:

Okul Öncesi Özel Eğitim Kurumları Destek Paketine özel işletme kredisi ve yatırım kredisi imkanı sağlanırken, 500.000 TL ve 1.000.000 TL kredi desteği sağlanıyor.

12 AY ERTELEMELİ KREDİ

Azami 12 ay anapara ödemesiz olarak sunulan kredi paketi vadesi ise 72 ay olarak belirlenmiştir. Geri ödemesinde kadınlara ek destek olarak esnek ödeme planı imkanı da sunulurken aylık veya 3 ayda bir ödemeli şeklinde tercih imkanı doğmaktadır.

Fatura karşılığında kullandırılabilinecek olan kredi paketi, geri ödeme süresince kadınlarda EFT havale işlemlerinden ödeme alınmayacağı belirtilirken, Paraf Üreten Kadın Kredi Kartından da yıllık işlem ücreti tahsil edilmeyeceği açıklanmıştır.

KİMLER BU KREDİDEN FAYDALANABİLİR?

Okul Öncesi Özel Eğitim Kurumları Destek Paketi kampanyasında kadın girişimcilerin faydalanacağı açıklanmış bulunmaktadır. Kadınlara sunulan yatırım kredisinin yanı sıra işletme kredisi imkanı da sağlanmaktadır. İşletme kredisi Azami kredi limiti 500.000 TL olarak açıklanmıştır.

Devlet destekli 12 ay ertelemeli kredi fırsatı!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.