Sağlık Müdürü Ceylanpınar’da

İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Abdullah Solmaz, Hizmet Başkanları ile birlikte Ceylanpınar Devlet Hastanesinde incelemelerde bulunarak, Hastane Başhekimi Uz. Dr. Mert Günaçtı’dan Hastanede verilen sağlık hizmeti hakkında bilgi aldı.

Sağlık Müdürü Ceylanpınar’da

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Abdullah Solmaz Ceylanpınar Devlet Hastanesini ziyaret etti.

Hastanede radyoloji bölümünde hizmet vermeye başlayan mamografi cihazı hakkında konuşan Solmaz, “Ceylanpınar Devlet Hastanesi Radyoloji bölümünde mamografi cihazı hizmet vermeye başlamıştır. Bu cihaz sayesinde kanserden korunma ve erken teşhis için hızlı tanı koyup tedavinin yapılmasında olanak sağlanacaktır.

Acil servis, Sterilizasyon, Diyabet okulu, Organ Bağış birimi, Diş Ünitesi, yataklı birimler poliklinikler ve Doğumhaneyi ziyaret ederek Doğum oranları, sezaryen oranları hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Normal doğuma teşvik edilmesi konusunda hem kadın Doğum uzmanları hem de Gebe okullarında görevli ebelerimizin, gebelere eğitimlerinin verilmesi ve Normal doğuma teşvik edilmesinin sağlanmasını istedik. Sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak ve ilçedeki sağlık sorunlarına daha iyi çözüm bulmak için yapılması gerekenler üzerine fikir alışverişinde bulunduk” dedi.

Doç. Dr. Abdullah Solmaz sağlık çalışanlarının isteklerini dinledi. Hastalar geçmiş olsun dileklerini sundu.

İl Sağlık Müdürü Doç.Dr. Abdullah Solmaz daha sonra Hizmet Başkanları ile birlikte eski Devlet Hastanesi binasında incelemelerde bulundu.

Sağlık Müdürü Ceylanpınar’da

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.