Şanlıurfa’da bir parti daha adayını açıklıyor! İşte kulislerde konuşulan isim

Yerel seçimlere doğru siyasi partilerin aday belirleme süreçleri devam ediyor. Şanlıurfa’da AK Parti, HÜDA Par ve YRP büyükşehir belediye başkan adaylarını belirledi. Ana muhalefet partisi konumunda bulunan DEM Parti’nin alacağı tavır ve adayları merak ediliyordu. İşte DEM Parti’nin adaylarını açıklayacağı tarih ve kulislerde konuşulan isimler…

Şanlıurfa’da bir parti daha adayını açıklıyor! İşte kulislerde konuşulan isim

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa’da, yerel seçimlerin yapılacağı 31 Mart tarihi yaklaştıkça siyaset arenası da hareketlenmeye başladı. Kentte siyasi partilerin belediye başkan adayları bir bir duyuruluyor.

AK PARTİ, HÜDA PAR, YRP ADAYLARINI DUYURDU

Kentte büyükşehir belediye başkan adayını ilk açıklayan HÜDA PAR oldu. HÜDA PAR’ın Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Emin Özaslan. Özaslan’ın ardından AK Parti de Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Adayının mevcut belediye başkanı Zeynel Abidin Beyazgül olduğunu açıkladı.

Son olarak AK Parti'den istifa eden Cumhurbaşkanı Danışmanı ve MKYK Üyesi Mehmet Kasım Gülpınar, Yeniden Refah Partisi’nden (YRP) Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi başkan adayı oldu.

GÖZLER DEM PARTİ’YE ÇEVRİLDİ

Partilerin adaylarının açılanmasının ardından gözler Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi’ne (DEM Parti)  çevrildi. DEM Parti’nin seçimde alacağı tavır ve adayları merak ediliyordu. DEM Parti Şanlıurfa İl Yönetim Kurul Üyesi Av. Bekir Benek konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Benek,” DEM parti Urfa Büyükşehir Eşbaşkan adaylarımız ile tüm ilçe Belediye Eşbaşkan adaylarımızı bu hafta sonu açıklıyoruz.” ifadesini kullandı.

ADAYLAR KULİSLERE SIZDI

DEM Parti’nin adaylarının kim olacağı da merak ediliyordu. Kulisler konuşulan isimlere göre DEM Parti'nin Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkan Adayları Celalettin Erkmen ve Ayşe Sürücü olacak.

 

 

 

Şanlıurfa’da bir parti daha adayını açıklıyor! İşte kulislerde konuşulan isim

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.