Şanlıurfalı gazetecilerden Adıyaman’a yardım eli

Şanlıurfa Göbeklitepe Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti, 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerde etkilenen 11 il arasında yer alan Adıyaman’da depremzedelerin yaralarını sarmak için yardım bağışında bulundu.

Şanlıurfalı gazetecilerden Adıyaman’a yardım eli

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerin üzerinden tam 1 yıl geçti. Meydana gelen depremlerde, Şanlıurfa dahil 11 il etkilenmişti. 

Göbeklitepe Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin 1. Yıl dönümünde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet dileyerek, Adıyaman’da depremzedelere destek olmak için Şanlıurfa’da hazırladıkları koli yardımlarıyla sabah yola çıktı. 

Yardım çalışmalarıyla, depremzedelere destek olan Göbeklitepe Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti tarafından başlatılan yardım kampanyasında; oyuncak, kitap, hijyen malzemesi ve gıda malzemeleri hazırlandı.

Göbeklitepe Gazeteci ve Yazarlar Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeleri, asrın felaketi diye adlandırılan 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerin 1. Yıl dönümünde Şanlıurfa’dan hazırladıkları yardım kolileri ile Adıyaman’a giderek depremzedelere bizzat ulaştırdı.

Şanlıurfalı gazetecilerden Adıyaman’a yardım eli

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.