Canlı yayında şok anlar: TikTok kullanıcısının babası odasına dalıp kızına saldırdı!

TikTok’ta Yayın yapan genç kız babasının odasına dalmasıyla neye uğradığını şaşırdı. Takipçileriyle sohbet ettiği esnada genç kızın babası odaya girerek kızına bir anda saldırdı. O anlar canlı yayına takılırken izleyenler de şaşkına döndü.

Canlı yayında şok anlar: TikTok kullanıcısının babası odasına dalıp kızına saldırdı!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milyarlarca kullanıcısı olan TikTok, kişilerin paylaşım ve yayın yapmaları amacıyla kullanılıyor. Özellikle de genç yaştaki kişilerin kulla sandığı ve buralarda yayın yaptığı söz konusu bu sosyal medya platformu yeni bir olaya daha şahit oldu. 

Genç bir kız TikTok’ta bir yayın açtı ve takipçileriyle sohbet etmeye başladı. Lakin birkaç dakika içerisinde olanlar hem yayın açan kızı hem de o anı izleyenleri şaşkına çevirdi. Yayın açan genç kızın babası bir anda odaya dalarak kızına saldırdı. O anlar kısa süre içerisinde sosyal medyanın en çok izlenenler arasına girdi.

ODAYA DALDI VE KIZINA SALDIRDI


Haberler.com'da yer alan habere göre genç kız, TikTok’ta akşam yayın açarak takipçiler ile sohbet ettiği esnada babası aniden odaya girdi ve kızına saldırdı. İlk olarak babasının bir anda odaya girmesiyle beraber ayağa kalkan genç kız daha  sonra babasının kendisine saldırmasıyla ikinci bir şok daha yaşadı. O anlar canlı yayına denk geldi. Odada bulunan ve genç kızın annesi olduğu düşünülen kadın ise baba kızın arasına girerek ayırmaya çalıştı.

 

Canlı yayında şok anlar: TikTok kullanıcısının babası odasına dalıp kızına saldırdı!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.