Canan Karatay fena yüklendi: Hepiniz morona benziyorsunuz

Sağlık için verdiği tavsiyeler ile dikkat çeken uzman isim Prof. Dr. Canan Karatay, bu kez de dolgu ve botoks üzerine fikirlerini paylaştı. Özellikle yapılan dolgu uygulamalarının vücuda zararlarına dikkat çeken Karatay, bu işlemleri yaptıranlara sert çıktı.

Canan Karatay fena yüklendi: Hepiniz morona benziyorsunuz

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çok daha genç görünmek adına özellikle son dönemlerde sık yapılan dolgu işlemleri, güzelliğin yolu yalnızca estetikten mi geçer, sorusunu da akıllara getiriyor. Canan Karatay da dolgu ve botoks üzerine çok kritik açıklamalarda bulundu.

Gençliğin en önemli kaynak olduğuna dikkat çeken Karatay, özellikle gençler arasında kullanılan o metotların ne denli yanlış olduğuna da dikkat çekti.

"Benim aklıma Venüs geliyor Venüs güzelliği geliyor yani doğal güzellik geliyor ve de gençlik geliyor. Gençler her zaman güzeldir. İlla 'Komşum bunu yaptı, ben de bunu yapacağım. Efendim şu şunu yaptı, burnunu kaldırdı, ben de gidip burnumu kaldıracağım. Bilmem kim memesini küçülttü, ben de gidip mememi küçülteceğim.' yok vücudunuzu kurcalatmayın diyorum. Gençlik en büyük kaynaktır, güzelliktir. Her türlü gençlik her zaman güzeldir onu koruyun diyorum ve gençliğinizin kıymetini bilin diyorum." şeklindeki açıklaması ile yine sansasyon yarattı.

 

“MORON GİBİ DOLAŞIYORSUNUZ”

"Kusura bakmayın, niye kırışmasın cilt? Her yaşın bir özelliği vardır. Tabii ki kırışacak cilt, kırışmayan cilt olur mu? O zaman moron gibi dolaşıyorsunuz, herkes moron. Aynı surat, aynı saç aynı makyaj. Yanaklar şişmiş, bakın bütün spikerler aynı, bütün sunucular aynı yani böyle bir şey var mı? Ayıptır günahtır ya, ben onu söylüyorum değil mi?" şeklindeki açıklaması ile dikkat çeken ünlü isim dolguların insanların farklılıklarını körelttiğine de dikkat çekti.

 

Canan Karatay fena yüklendi: Hepiniz morona benziyorsunuz

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.