DEPSAŞ Enerji’nin galibiyet haftası

DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü’nün voleybol, hentbol ve ampute futbol takımları bu hafta hiç puan kaybetmedi. DEPSAŞ Enerji, voleybolda Gümüşsu Gümüşhane'yi 3-0 mağlup ederek 11. zaferini elde etti. Hentbolda da başarılarına bir yenisi daha ekleyen DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü,Karlikit Karabük Yenişehir'i 39-28 yenerek galibiyet serisini 9 maça çıkardı. Kulübün ampute futbol takımı ise İstanbul Pendik Engelliler Spor Kulübü’nü 3-0 yendi ve ligde 10. sıraya yükseldi.

DEPSAŞ Enerji’nin galibiyet haftası

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü Voleybol Takımı, haftanın önemli maçında Gümüşsu Gümüşhane Spor takımını 3-0 yenerek ligdeki 11. galibiyetini aldı. Hentbolda da galibiyet serisini sürdüren DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü, Karlikit Karabük Yenişehir Sporu 39-28'lik skorla mağlup etti. Son haftalarda aldığı sonuçlarla ivme yakalayanDEPSAŞ Enerji’nin amputefutbol takımı ise İstanbul Pendik Engelliler Spor Kulübü’nü 3-0 yendi. 

 

HENTBOLDA GALİBİYET SERİSİ DEVAM EDİYOR

Türkiye Hentbol Federasyonu 1. Lig B Grubu’nda mücadele eden DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü Hentbol Takımı, ligin 16. haftasında Karlikit Karabük Yenişehir ile karşılaştı. Rakibi karşısında üstün performans sergileyen DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü, ilk yarıyı 14-9 önde kapattı. İkinci yarıda da sahadaki üstünlüğünü devam ettiren takım, maçı 39-28’lik bir sonuçla kazanarak üst üste 9. galibiyet sevincini taraftarlarına tattırdı. Takım, aldığı bu galibiyetle puanını 21’e çıkarak 2. sıradaki yerini korudu. 

DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü Hentbol Takımı, 17. hafta maçında Aydın PTT takımıyla karşılaşacak. 

 

VOLEYBOLDA ZİRVE İNADI SÜRÜYOR   

Türkiye Voleybol Federasyonu Alpaslan Endüstri Erkekler Voleybol 1. Lig B Grubu'nda zirve mücadelesini sürdüren DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü Voleybol Takımı, 19. hafta maçında Gümüşhane temsilcisi Gümüşsu Gümüşhane Spor takımını yenerek haftayı galibiyetle kapattı. İlk seti 14-25, ikinci seti 15-25 kazanan takımı son seti de 13-25 kazanarak maçtan 3-0 galip ayrıldı. Ligdeki 11. galibiyetini alan DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü, puanını 31’e çıkararak puan tablosunda 2. sıradaki yerini korudu

 

AMPUTE TAKIMI GALİBİYET ALDI 

BitexenAmpute Futbol Süper Ligi 17.hafta maçında DEPSAŞ Enerji Ampute Futbol Takımı, İstanbul temsilcisi Pendik Engelliler Spor Kulübü iledeplasmanda karşılaştı. Ligin güçlü ekiplerinden olan rakibi karşısından üstün bir oyun oynayan DEPSAŞ Enerji Ampute Takımı maçtan 3-0 galip ayrılarak 3 puanın sahibi oldu. Aldığı bu galibiyetle puanını 14’e çıkaran DEPSAŞ Enerji Ampute Futbol Takımı, ligde 10. sıraya yükseldi. 

DEPSAŞ Enerji’nin galibiyet haftası

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.