Emekli ikramiyesi ile ilgili müthiş iddia! Erdoğan açıklayacak

Emeklilere bayramda verilecek ikramiyeyi 3 bin TL olarak açıklayan hükümetin, tepkiler üzerine ikramiyede güncelleme yapacağı iddia edildi. Kulis bilgilerine göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün kabine toplantısından sonra ikramiyenin 10 bin TL'ye çıkarılacağını açıklayacak

Emekli ikramiyesi ile ilgili müthiş iddia! Erdoğan açıklayacak

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Emekliler 3 bin TL'ye çıkarılan bayram ikramiyelerinden yana şikayetçi.

Emekli vatandaş 3 bin TL'lik ikramiyeye itiraz ederken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emeklilere seyyanen zam taleplerini "tahrik" olarak nitelemiş ve bütçede emeklilere daha fazla kaynak ayırmanın imkansız olduğunu savunmuştu.

Cumhur İttifakı'nın ortağı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise Erdoğan'ın açıklamasına karşılık olarak 29 Şubat’ta açıklama yaparak “Emeklilerimizin çağrıları haksız değildir, gerekli iyileştirmeler cömertçe yapılacaktır” demişti.

Kısa Dalga'nın kulis haberine göre ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün yapılacak kabine toplantısından sonra emekli ikramiyelerine yönelik bir açıklama yapacak.

Buna göre Erdoğan'ın bayram ikramiyesinin 3 bin TL'den 10 bin TL'ye çıkarılmasını duyuracağı öne sürülüyor. Böylece 2023 yılında 2 bin TL olan ikramiyeye 5 kat zam yapılmış olacak.

İktidar kanadından kulislere yansıyan bilginin doğru çıkması halinde emekliler Ramazan ve Kurban Bayramı'nda 10'ar bin TL, yani toplamda 20 bin TL ikramiye alacak.

Emekli ikramiyesi ile ilgili müthiş iddia! Erdoğan açıklayacak

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.