Mehmet Ekinci: Eyyübiye’ye hizmet etmeye hazırım

Yeniden Refah Partisi Eyyübiye Belediye Başkan adayı Mehmet Ekinci, seçim çalışmaları kapsamında gittiği her yerde yoğun ilgiyle karşılanıyor. Ekinci, "Eyyübiye'ye hizmet etmek için her zaman hazırım” dedi.

Mehmet Ekinci: Eyyübiye’ye hizmet etmeye hazırım

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeniden Refah Partisi Eyyübiye Belediye Başkan adayı Mehmet Ekinci, vatandaşlar tarafından sevgiyle kucaklanıyor.

Yolda, sokakta ve mahalle aralarında Ekinci'yi gören vatandaşlar, onunla fotoğraf çektirmek ve sohbet etmek için adeta sıraya giriyor. Eyyübiyeliler, Ekinci'nin ilk döneminde başlattığı ve yarım kalan projeleri tamamlamak için onu yeniden başkanlık koltuğunda görmek istediklerini dile getiriyor.

 

EKİNCİ HER KAPIYI ÇALIYOR

Ekinci, seçim çalışmaları kapsamında Eyyübiye'nin tüm sokaklarını ve mahallelerini dolaşıyor. Vatandaşlarla tek tek görüşen Ekinci, onların sorunlarını ve taleplerini dinliyor. Ekinci, not aldığı sorunları çözmek için göreve geldiğinde projelerini bir bir hayata geçireceğine söz veriyor.

 

VATANDAŞLAR MEMNUN

Eyyübiyeliler, Mehmet Ekinci'den ve ekibinden çok memnun olduklarını ifade ediyor. Bir an önce seçimlerin yapılmasını ve Ekinci'nin yeniden başkan seçilmesini istediklerini söylüyorlar.

 

EKİNCİ: EYYÜBİYE'YE HİZMET ETMEYE HAZIRIM

Yoğun ilgiden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Mehmet Ekinci, "Eyyübiye'ye hizmet etmek için her zaman hazırım. Vatandaşlarımızın teveccühü ve desteği ile Eyyübiye'yi daha güzel bir şehir yapmak için çalışacağız" dedi.

Mehmet Ekinci: Eyyübiye’ye hizmet etmeye hazırım

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.