Gülpınar basın mensuplarıyla bir araya geldi! "Yolsuzluk ihbar hattı kuracağım"

Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Kasım Gülpınar, basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Etkinlikte gazetecilerin sorularını yanıtlayan Gülpınar, seçilmesi halinde yolsuzluk ihbar hattı kuracağını belirtirken, belediyelerin borçlarını açıklaması için yaptığı çağrıyı da yineledi.

Gülpınar basın mensuplarıyla bir araya geldi! "Yolsuzluk ihbar hattı kuracağım"

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mehmet Kasım Gülpınar, kahvaltı organizasyonunda basın mensuplarıyla bir araya geldi. Burada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Gülpınar, seçilmesi halinde yolsuzluk ihbar hattı kuracağını belirterek, belediyelerin borçlarını açıklaması için yaptığı çağrıyı yineledi.

Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kasım Gülpınar, kahvaltı organizasyonunda basın mensuplarıyla bir araya geldi. 

Kahvaltının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Gülpınar, seçilmesi halinde yapacaklarını anlattı. 

TARIM İŞÇİSİ SORUNU 

Şanlıurfa’nın kanayan yarası tarım işçileri konusuna değinen Kasım Gülpınar, “Mevsimlik işçi kadar insan şartlarını zorlayan bir ortam yok” diyerek “Tarım işçilerinin dışarı çıkmasını önlemek için önce onları istihdam etmeliyiz. Bu insanlara daha farklı gelir kaynakları sağlayabilirsek eminim ki bu sorun kademeli olarak azalır. Bununla ilgili maalesef şuana kadar gerekli ve yeterli adımlar atılmadı. Öncelikle bu insanların gidişini engellemek için adımlar atılmalı. Temel hedefimizin bu olması lazım.” ifadelerini kullandı.

BORÇ AÇIKLAMA ÇAĞRISI 

Geçtiğimiz günlerde Akçakale ve Karaköprü’de seçim irtibat bürolarının açılışına katılan Gülpınar, burada belediyelerdeki bankamatik memurlarına vurgu yaparak, “Ateş olmadık yerden duman çıkmaz belediyelerin ne kadar borcu var açıklayın” ifadelerini kullanmıştı. 

Basın mensuplarıyla bir araya geldiği kahvaltı organizasyonunda da bu çağrısını yineleyen Gülpınar, şeffaf belediyecilik anlayışının olması gerektiğini vurgulayarak, belediyelerde gelir ve giderlerin vatandaşlarla paylaşılması gerektiğini söyledi.

YOLSUZLUK İHBAR HATTI KURULACAK 

Seçilmesi halinde Şanlıurfa’da büyük sorunlardan biri olarak gördüğü yolsuzluk, israfın önüne geçmek için çalışmalar yapacağını dile getiren Gülpınar “Şanlıurfa'nın kaynaklarını doğru ve etkin kullanarak, israfın önüne geçmek istiyoruz. Bu yüzden yolsuzluk ve israf ihbar hattı kuracağız. Bu ihbar hattı, vatandaşlarımızın gözü, kulağı ve sesi olacak” ifadelerini kullandı. 

Yolsuzluk ve israfın önüne geçmek için en büyük desteğin vatandaşlar tarafından yapılacağını aktaran Gülpınar, “Yapılan her yanlışa yetişmemiz imkansız. Benim sokakta yaşanan olaydan haberim olmayabilir. Böyle durumlarda vatandaşlarımız mahallelerde sokaklarda veya herhangi bir yerde gördükleri yolsuzluk ve usulsüzlükleri bu ihbar hattı sayesinde bizler bildirdikten sonra gerekeni yaparız.” dedi. 

Gülpınar basın mensuplarıyla bir araya geldi! "Yolsuzluk ihbar hattı kuracağım"

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.