Türkiye’de ilki Şanlıurfa’da açıldı

Sağlık-Sen, ülke genelinde hayata geçirmeyi planladığı kreş projesinin ilk adımını Şanlıurfa’da attı.

Türkiye’de ilki Şanlıurfa’da açıldı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen), Sendika üyeleri için Türkiye genelinde hayata geçirmeyi planladığı kreş projesinin ilk adımını Şanlıurfa'da attı. 

Karaköprü ilçesine bağlı Alibaba Mahallesi'nde gerçekleşen açılış törenine Sağlık-Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan, Şanlıurfa Şube Başkanı Abdulkadir Yabir, Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Coşkun’un yanı sıra sendika başkan yardımcıları ve sağlık çalışanları katıldı.

Açılışta konuşan Sağlık-Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan, sendikanın hizmet anlayışı ve kreşin önemine vurgu yaparak"Sağlık-Sen üyesi isen farklısın. Biz bu düsturla yola çıktık. Burada devletine, vatanına, milletine hizmet edecek nesiller yetiştireceğiz. Milli ve manevi duygularla beslenmiş nesiller yetiştireceğiz." ifadelerini kullandı.

Sağlık-Sen'in, 7/24 hizmet veren sağlık çalışanlarının ihtiyaçlarına çözüm sunmak amacıyla böyle bir adım attığını belirten Doğan, "Sağlık-Sen kreşimizi Şanlıurfa'da açarak, üyelerimizin çocuklarını güvenli bir ortamda bırakmalarını sağlayacakları bir hizmet sunmayı amaçlıyoruz." dedi.

Şanlıurfa'da açılan kreşin, sendika üyelerinin talepleri doğrultusunda hayata geçirildiğini ifade eden Doğan, "Sağlık-Sen üyesi isen farklısın." mottosuyla yola çıktıklarını ve bu doğrultuda çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

Açılışa katılan Sağlık-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı Abdulkadir Yabir de, sendikanın bu önemli adımından dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, kreşin Şanlıurfa'ya ve sağlık çalışanlarının ailelerine hayırlı olmasını temenni etti.

Sağlık-Sen kreşinden 80 çocuğun yararlanacağı belirtilirken, açılış töreninde sendika üyeleri ve sağlık çalışanları yoğun ilgi gösterdi. 

Açılışın ardından, katılımcılar kreşi gezerek öğrenci ve öğretmenlerle sohbet etti ve hatıra fotoğrafları çektirdi.

Türkiye’de ilki Şanlıurfa’da açıldı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.