Şanlıurfa’dan İsrail’e tepkiler devam ediyor

Şanlıurfa'da, İsrail'in Gazze'de gerçekleştirdiği katliama karşı tepkiler artarak devam ediyor. Şanlıurfa Sivil Toplum Kuruluşları Platformu, Cuma Namazı çıkışı İsrail’in katliamlarını kınadı.

Şanlıurfa’dan İsrail’e tepkiler devam ediyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa Sivil Toplum Kuruluşları Platformu, Eyyübiye’de Eyüp Peygamber Cami önünde düzenlediği basın açıklamasıyla İsrail'in Filistinli vatandaşlara uyguladığı katliamı kınadı.

Cuma Namazı’nın ardından gerçekleştirilen basın açıklamasına çok sayıda vatandaş katıldı. Sloganlar atarak İsrail'e lanet okuyan vatandaşlar, Filistin'deki zulme karşı seslerini yükseltti.

Yapılan basın açıklamasında Şanlıurfa Sivil Toplum Kuruluşları Platformu adına konuşan, Yardım Eli Derneği Şanlıurfa Temsilcisi Mustafa Tosun, İsrail'in Gazze'de gerçekleştirdiği katliamı sert bir dille kınayarak, Müslüman devletlerin tepkisiz kalmasına dikkat çekti. 

Tosun sözlerine şöyle devam etti: 

“Her fırsatta kadın, yaşlı genç, çocuk demeden Müslüman kanı akıtmaktan zevk alan ve en son, un sırasını bekleyen Gazzelileri katleden İsrailli teröristlerin bu yaptığı, bardağı taşıran son damla oldu

Kardeşlerimiz, yakınlarının beden parçalarını sokaklarda topluyorlar. Koltuklarında rahat oturan yöneticilere duyurulur.

Medine'de bir Müslüman kadının örtüsüne el uzatıldığı için Yahudilerin üzerine bir ordu gönderen Hz. Muhammed (sav) ümmetinin devlet başkanları, bu terör örgütünün üzerine ordu göndermek için neyi bekliyorlar?

Kardeşlerimiz, çocuklarının parçalarını sizin kasaptan aldığınız tavuk gibi poşetlere koyuyorlar. Biliyor musunuz? Bizim caddelerimiz çiçeklerle süslenirken, Gazze'nin caddeleri kabristan oldu”.

Şanlıurfa’dan İsrail’e tepkiler devam ediyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.