Bekir Bozdağ’dan flaş miting açıklaması

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve TBMM Başkan Vekili Bekir Bozdağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mitingi öncesinde sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Miting saati aynıdır, erteleme ve değişme yoktur. Meydandayız, herbir hemşehrimizi bu büyük buluşmaya davet ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Bekir Bozdağ’dan flaş miting açıklaması

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkan Vekili ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün Şanlıurfa'da gerçekleştireceği miting öncesi sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Bozdağ, Şanlıurfa'daki mitinge katılımın yağmurun etkisiyle azalması endişelerine rağmen, Şanlıurfalıların Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanında olduğunu belirtti. 

Yağmura rağmen miting alanını terk etmeyen ve Erdoğan'ı karşılamak için meydanda toplanan vatandaşlara teşekkürlerini ileten Bozdağ, "Şanlıurfalılar, Cumhurbaşkanımızla beraber yağan yağmurda ıslanmakta ve beraber yürümekte kararlı." dedi.

“MEYDANDAYIZ, HERBİR HEMŞEHRİMİZİ BU BÜYÜK BULUŞMAYA DAVET EDİYORUZ”

Bozdağ, mitingin planlandığı gibi gerçekleşeceğini vurgulayarak, "Şanlıurfa Büyük Mitingimize az bir süre kaldı. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, planlandığı gibi miting alanımızda olacaktır. Miting saati aynıdır, erteleme ve değişme yoktur. Meydandayız, herbir hemşehrimizi bu büyük buluşmaya davet ediyoruz." dedi.

Şanlıurfalılar Reisinin yanında.

Yağan yağmura rağmen Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız için meydanı dolduran ve meydanı terk etmeyen hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum.

Şanlıurfalılar,
Cumhurbaşkanımızla beraber yağan yağmurda ıslanmakta ve beraber yürümekte kararlı.

— Bekir Bozdağ (@bybekirbozdag) March 9, 2024

Bekir Bozdağ’dan flaş miting açıklaması

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.