Şanlıurfalıların en çok tercih ettiği otomobil Passat’ın yeni modeli geldi! İşte özellikleri ve fiyatı

Şanlıurfalıları en çok tercih ettiği otomobillerden biri olan ve Dünya genelinde 34 milyonluk satış başarısı yakalayan Volkswagen, yeni Passat serisi ile bayilerdeki yerini aldı. İşte 2024 model Passat fiyatları…

Şanlıurfalıların en çok tercih ettiği otomobil Passat’ın yeni modeli geldi! İşte özellikleri ve fiyatı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 Şanlıurfalılar tarafından en çok tercih edilen otomobillerden biri olan Volkswagen Passat, yeni modeliyle Türkiye'de satışa sunuldu.

Söz konusu modelin dokuzuncu nesli olan 2024 model Passat, kalite ve tasarımının yanı sıra içerisinde barındırdığı teknolojiyle de ön plana çıkıyor.

MOTOR SEÇENEKLERİ

Yeni Passat, 1.5 eTSI 150 PS, 2.0 TDI 193 PS ve 2.0 TSI 265 PS olmak üzere 3 farklı motor seçeneğiyle satışa sunuluyor. 4 tekerden çekiş sistemi 4Motion ise 2.0 TDI ve 2.0 TSI motorlarda standart olarak sunuluyor.

 

TEKNİK ÖZELLİKLER VE YENİLİKLER

2024 Passat iç hacmindeki genişlik, teknolojik yenilikler ve sürüş deneyimi iyileştiren sistemleri de içinde barındırıyor. Söz konusu özellikler şu şekilde:

MQB Evo platformu: Yeni Passat, sağlam ve hafif MQB Evo platformu üzerine inşa edilerek daha dinamik bir sürüş deneyimi ve optimize edilmiş bir iç mekan sunuyor.

Genişletilmiş boyutlar: 144 mm uzayan uzunluğu ve 58 mm artan aks mesafesi ile Passat, segmentinin en geniş modellerinden biri haline geliyor.

Geniş bagaj: 690 litrelik bagaj hacmi, arka koltuklar yatırıldığında 1.920 litreye kadar genişletilebiliyor.

Hafif hibrit eTSI motor: 1.5 litrelik eTSI motor, 150 PS güç ve 250 Nm tork üreterek hem performanslı hem de ekonomik bir sürüş imkanı sunuyor.

4MOTION dört çekiş sistemi: 2.0 TDI ve 2.0 TSI motorlarda standart olarak sunulan 4MOTION sistemi, her koşulda optimum çekiş gücü ve kontrol sağlıyor.

Geliştirilmiş sürüş asistanları: Adaptif hız sabitleyici, şerit takip asistanı, acil durum frenleme sistemi gibi birçok gelişmiş sürüş asistanı standart olarak sunuluyor.

Modern iç mekan: Yeni nesil bilgi-eğlence sistemi, dijital gösterge paneli, ergonomi ve konfor odaklı koltuklar ve geniş panoramik cam tavan, modern ve konforlu bir iç mekan olarak karşımıza çıkıyor.

Ayrıca yeni Passat bir çok standart ile birlikte geliyor.

Öyle ki her 2024 model her Passat'ta standart olarak; Adaptif hız sabitleyicisi “ACC” ,Ön bölge asistanı “Front Assist”, Şerit değiştirme asistanı “Side Assist” ve arka bölge yaya tanıma asistanı, Şerit takip asistanı “Lane Assist”, Akıllı park asistanı “Park Assist Plus” teknolojileri bulunuyor. 

 

2024 MODEL VOLKSWAGEN PASSAT PAKET İÇERİKLERİ

Yeni Passat, Business, Elegance ve R-Line olmak üzere üç farklı donanım seviyesiyle sunuluyor. Her bir donanım seviyesi, farklı ihtiyaç ve beklentilere hitap edecek şekilde özel donanımlara sahip. 

Seçilen paketlere göre otomobil ile gelen özellikler şu şekilde:

 

Business

17 inç alüminyum alaşım jantlar, Kablosuz şarj ünitesi, Bagaj yönetim sistemi ve 3 odacıklı pnömatik basınçlı masaj özelliğine sahip “Artvelours Eco” alcantara döşemeli koltuklar.

Elegance

18 inç alüminyum alaşım jantlar, Yenilenen IQ. LIGHT LED Matrix farlar ve Dinamik Uzun Far Asistanı “Dynamic Light Assist”, Ön kısımda Volkswagen logosuna doğru uzanan yatay LED ışık şeridi, Panoramik cam tavan, 10 odacıklı pnömatik basınçlı masaj programlama özelliğine sahip yeni “ergoActive Plus” elektrikli, hafızalı, ısıtma ve havalandırma özelliğine sahip “Varenna” deri ön koltuklar ve Isıtma özellikli arka koltuklar

 

R-Line

Spor süspansiyon, Sürüş Profil Seçimi “Driving Profile Selection”, “R” logolu progresif direksiyon, R-Line özel tasarım spor koltukları

Alüminyum pedallar, Siyah tavan döşemesi, “R-Line” özel tasarım ön ve arka tamponlar, 19 inçlik Leeds jantlar ve son olarak Ön radyatör ızgarası ve yan aynaların altındaki R logosu

 

2024 PASSAR FİYAT LİSTESİ

Yeni Volkswagen Passat altı farklı fiyat seçeneği ile karşımıza çıkıyor. Donanımlarına göre fiyat farkı giderek arıyor.

1,5 eTSI 150 PS Business DSG : 2.433.000 TL

1,5 eTSI 150 PS Elegance DSG : 2.713.000 TL

1,5 eTSI 150 PS R-Line DSG : 2.787.000 TL

2,0 TDI SCR 193 PS Elegance 4M DSG : 4.215.000 TL

2,0 TSI 265 PS R-Line 4M DSG : 4.240.000 TL

2,0 TDI SCR 193 PS R-Line 4M DSG : 4.318.000 TL

Şanlıurfalıların en çok tercih ettiği otomobil Passat’ın yeni modeli geldi! İşte özellikleri ve fiyatı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.