Vali Şıldak'tan sel felaketinin yıl dönümü mesajı: "Devletimiz milletimizin yanında oldu"

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, 14-15 Mart Şanlıurfa'da meydana gelen sel felaketinin yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, devletin ilk andan itibaren milletin yanında olduğunu ve yaraların sarılması için gerekli adımları attığını kaydetti.

Vali Şıldak'tan sel felaketinin yıl dönümü mesajı: "Devletimiz milletimizin yanında oldu"

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, 14-15 Mart 2023 tarihlerinde Şanlıurfa'da meydana gelen sel felaketinin yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mesajda Vali Şıldak, sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır diledi. 

Devletin ilk andan itibaren milletin yanında olduğunu ve yaraların sarılması için gerekli adımları attığını vurgulayan Şıldak, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“15 Mart 2023 tarihinde ilimizde yaşanan ve hepimizi derin bir üzüntüye boğan sel afeti, vatandaşlarımızın hayatını kaybetmesine neden olmuştur. Şehrimizi ve bütün Türkiye'yi derinden sarsan, yüreklerimizi burkan bu elim olayda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. 
Yaşanan acı olayın ilk anından itibaren; devletimiz milletimizin yanında olmuş, yaraların en hızlı şekilde sarılması için gerekli bütün adımları atmış, bu tür acıların bir daha yaşanmaması için de gerekli tedbirleri almıştır. Devlet olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her şartta milletimizin yanında olmaya devam edeceğiz. 
Bu vesileyle, geçtiğimiz yıl yaşadığımız afetin yıldönümünde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı bir kez daha rahmetle anıyor, selden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, bir daha bu tür acıların yaşanmamasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”

Vali Şıldak'tan sel felaketinin yıl dönümü mesajı: "Devletimiz milletimizin yanında oldu"

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.