Siverek'te skandal iddia: "Aptal aptal sormayın"

Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Coşkun, Siverek'te sandık kurullarında görevli memurlara yönelik verilen eğitimde kullanıldığı iddia edilen ifadelere sert tepki gösterdi. Coşkun, "Kasıtlı, hakaretamiz ve seviyesiz" olarak nitelendirdiği sözleri kabul etmeyeceklerini ve konunun takipçisi olacaklarını açıkladı.

Siverek'te skandal iddia: "Aptal aptal sormayın"

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) ve Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Coşkun, Siverek'te sandık kurullarında görevli memurlara yönelik verilen eğitimde kullanıldığı iddia edilen ifadelere sert tepki gösterdi.

 Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Şanlıurfa Başkanı İbrahim Coşkun, olaya ilişkin yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

"Ülke genelinde büyük bir olgunlukla devam eden seçim sürecine Siverek'te gölge düşürmeye çalışmak kabul edilemez. Sandık kurulu gibi önemli bir görevle ilgili 'Videoyu izleyin, sonra bizi arayıp aptal aptal sorular sormayın.' gibi bir cümle kurmak kimsenin haddi değildir. TBMM Bşk.Vekili Sayın Bekir Bozdağ Bakanımız ile Sn:Valimiz başta olmak üzere tüm yetkili mercilerle görüştük.Adalet Sarayları hepimize adalet dağıtmak üzere teşkilatlanan kurumlardır,öğretmenlerimize/memurlarımıza “Ali kıran baş kesen”edasıyla hakaret edilecek yerler değildir. Siverek Kaymakamlığı tarafından acilen ilgililerle ilgili soruşturma açılmasını bekliyoruz. Eli öpülesi öğretmenlerin ellerinde yetişen yetkililerin “Sürekli gelip kapımda yalvarıyorsunuz.” şeklinde seviyesiz cümleler sarf etmesi ancak akıl tutulmasıyla tarif edilebilir”.

 

 

Siverek'te skandal iddia: "Aptal aptal sormayın"

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.