Şanlıurfa'da ‘bakanlar’ geçidi: 31 Mart seçimlerinin şifresi “Şanlıurfa”

Şanlıurfa, 31 Mart yerel seçimlerine yaklaşırken Türkiye'nin siyasi arenasında adeta bir çekim merkezi haline geldi. Son zamanlarda bakanlar tarafından sık sık ziyaret edilen şehir, yerel seçimlerin heyecanını yaşıyor. Bakanların ilgisini çeken Şanlıurfa'ya son üç günde iki bakan ziyarette bulundu. Eski bakan TBMM Başkanvekili Bozdağ da Şanlıurfa milletvekili olmasının da etkisiyle artık Ankara'ya uğramıyor.

Şanlıurfa'da ‘bakanlar’ geçidi: 31 Mart seçimlerinin şifresi “Şanlıurfa”

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala




31 Mart yerel seçimlerine öncesinde Şanlıurfa, Türkiye'nin en hareketli şehri haline dönüştü.

BAKANLAR ŞANLIURFA'DA YOĞUN MESAİ YAPIYOR

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Çarşamba günü Şanlıurfa'ya gelerek Karaköprü ilçesinde 3 bin 123 konutun temel atma törenine katıldı ve çeşitli temaslarda bulundu. Bugün ise Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı şehre geldi. Eski bakan TBMM Başkanvekili Bozdağ da Şanlıurfa milletvekili olmasının da etkisiyle artık Ankara'ya gitmiyor.

9 Mart’ta partisinin Şanlıurfa mitingine gelen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a bakanlar da eşlik etmişti. Hemen ardından 10 Mart’ta ise bir dizi temaslarda bulunmak üzere Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek kente gelmişti.

Bakanların art arda Şanlıurfa'ya ziyareti "Siyasetin nabzı Şanlıurfa'da atıyor!" yorumlarına yol açtı.

31 MART SEÇİMLERİNİN ŞİFRESİ ŞANLIURFA MI?

Yoğun bakan ziyaretleri, 31 Mart yerel seçimlerinde Şanlıurfa'nın kilit rol oynayacağına işaret ediyor. Şehrin siyasi atmosferi ve bakanların ilgisi, 31 Mart'ta sandıktan çıkacak sonucun şifresini verecek gibi görünüyor.

ŞANLIURFA'DA SEÇİM HEYECANI TAVAN YAPIYOR

Bakan ziyaretleri ve siyasi temaslar, Şanlıurfa'da seçim heyecanını tavan yaptırdı. Vatandaşlar, bakanların ziyaretlerini ve seçim vaatlerini yakından takip ediyor. 31 Mart'ta sandığa gidecek olan Şanlıurfalılar, şehrin geleceğini belirleyecek.

 

 

 

Şanlıurfa'da ‘bakanlar’ geçidi: 31 Mart seçimlerinin şifresi “Şanlıurfa”

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.