Şanlıurfa’da seçim güvenliği için kapsamlı denetim

Siverek'te Mahalli İdareler Seçimlerinin selametle sonuçlanması amacıyla Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Komutanlığı tarafından geniş çaplı bir operasyon başlatıldı. 30 farklı noktada 595 personelin görev aldığı denetimlerde; trafik, asayiş, narkotik alanlarında kontroller yapıldı.

Şanlıurfa’da seçim güvenliği için kapsamlı denetim

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala




Siverek'te Mahalli İdareler Seçimlerinin selametle sonuçlanması amacıyla Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Komutanlığı tarafından geniş çaplı bir operasyon başlatıldı.

3 gün boyunca farklı noktalarda devam edecek olan uygulamalarda, huzuru ve güvenliği sağlamak ve vatandaşların can ve mal güvenliğini korumak amaçlanıyor.

Ayrıca seçim süresince mahallelerde dronlar uçurulacak ve silah sıkanların tespit edilmesi halinde gerekli adli işlemler başlatılarak silahlara el konulacak.

Siverek Kaymakamlığı konuya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: 

“İlçemizde Mahalli İdareler Seçimlerinin selametle sonuçlanması amacıyla Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Komutanlığımız tarafından 30 noktada 595 personel ile trafik, asayiş ve narkotik denetimleri gerçekleştirilmiştir. Uygulamalarımız 3 gün boyunca farklı noktalarda devam edecektir. İlçemizin huzuru ve güvenliği ile vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği açısından seçim süresince mahallelerimizde dronlar uçurulacak ve silah sıkanların tespit edilmesi halinde gerekli adli işlemler başlatılarak silahlara konulacaktır”.

Şanlıurfa’da seçim güvenliği için kapsamlı denetim

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.