Şanlıurfalı başkandan veda mesajı

AK Parti’nin aday göstermediği Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, Siverek halkına veda etti. Çakmak, yaklaşık 40 aylık süreçte ekip arkadaşlarıyla güzel projelere imza attıklarını dile getirdi.

Şanlıurfalı başkandan veda mesajı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yerel seçimde yeniden aday gösterilmeyen Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, yayımladığı mesajla Siverek halkına veda etti.

Ayşe Çakmak veda mesajında, şu ifadelere yer verdi:

“Değerli Hemşehrilerim; Yaklaşık 40 aylık Başkanlık sürecimde ekip arkadaşlarım ile birlikte güzel çalışmalarda bulunduk. Bu süreçte benimle birlikte emeği geçen müdürlerime ve tüm arkadaşlarıma güzel memleketimiz Siverek için yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum.

Süreç olarak oldukça zorlu bir dönemi ve hatta hiçbir dönemde yaşanmayan zorlu süreci hep birlikte başarı ile atlattık. Yapmak istediğimiz ve eksik kalan bir çok projemiz yarıda kaldı belki ,fakat sürecimizi başarı ile tamamlamanın sevincini de paylaşmak istiyorum.

Bununla birlikte yarın yapılacak seçimlerin devletimize,memleketimize ve tüm halkımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Tüm hemşehrilerimi bu mübarek gece de Allah’a emanet ediyorum, hayırlı ramazanlar diliyorum.”

AK Parti Siverek’te Ali Murat Bucak’ı aday göstermişti.

Şanlıurfalı başkandan veda mesajı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.