Viranşehir Belediyespor şampiyonluğa koşuyor

Bölgesel Amatör Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Viranşehir Belediyespor, konuk ettiği Reyhanlıspor’u taraftarının desteğiyle 2-1 yenerek, şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyet aldı.

Viranşehir Belediyespor şampiyonluğa koşuyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bölgesel Amatör Ligi’nde 8. Grup’ta mücadele eden Viranşehir Belediyespor, ligin 22. Haftasında sahasında Reyhanlıspor ile karşılaştı. 

Viranşehir İlçe Stadyumu’nda oynanan ve çok sayıda taraftarın izlediği karşılaşmayı Viranşehir Belediye Eş Başkanları Serhat Dicle İnan ve Bedriye Yorgun da takip etti.

Karşılaşmaya galibiyet parolasıyla çıkan  Urfa ekibi, 1-0 yenik duruma düşmesine rağmen müsabakadan 2-1 galip ayrılmayı  bildi. Viranşehir Belediyespor’a galibiyeti getiren golleri 42. dakikada Nihat Kaynar ve 81. dakikada rakip futbolcunun kendi kalesine kaydetti. Misafir takımın tek golünü ise 18. dakikada Safvan Basmace attı.

Viranşehir Belediye Eş Başkanları Serhat Dicle İnan ve Bedriye Yorgun, maç sonunda teknik heyet ve futbolcuları tebrik ederek, birlikte galibiyeti kutladı.

Bu galibiyetle puanını 61’e yükselterek liderliğini devam ettiren Viranşehir Belediyespor, en yakın takipçisi Siverek Belediyespor ile arasındaki 7 puanlık farkı korudu. Önümüzdeki hafta Karaziyaretspor ile deplasmanda oynayacak olan Viranşehir Belediyespor, kalan 4 maçında da iyi sonuçlar alması halinde, sezonu şampiyon tamamlayarak 3. Lig’e yükselecek. 

Viranşehir Belediyespor şampiyonluğa koşuyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.